Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ώρα για καθαριότητα. Ένα φλαμίνγκο προσπαθεί να καθαρίσει τα φτερά του στο πάρκο άγριας ζωής «Pairi Daiza» στην περιοχή Brugelette στο Βέλγιο. 

REUTERS / YVES HERMAN

Ένα φλαμίνγκο προσπαθεί να καθαρίσει τα φτερά του στο πάρκο άγριας ζωής «Pairi Daiza» στην περιοχή Brugelette στο Βέλγιο.

Ομαδικοί γάμοι στο Σαράγεβο . Μία Βόσνια μουσουλμάνα νύφη περιμένει τον μέλλοντα σύζυγό της για να πάρουν μέρος σε ομαδική γαμήλια τελετή με 60 ζευγάρια στο Σαράγεβο.  

EPA / JASMIN BRUTUS

Μία Βόσνια μουσουλμάνα νύφη περιμένει τον μέλλοντα σύζυγό της για να πάρουν μέρος σε ομαδική γαμήλια τελετή με 60 ζευγάρια στο Σαράγεβο.

Ποζάροντας στο μουσείο Vinyl . Μία κοπέλα έχει «μπλεχτεί» σε εικαστική εγκατάσταση του μουσείου Vinyl στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Το μουσείο έχει δημιουργηθεί ώστε να προσελκύει νεαρές κοπέλες να ποζάρουν με τα έργα κι έπειτα να ανεβάζουν τις ανεβάζουν στα social media. 

REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Μία κοπέλα έχει «μπλεχτεί» σε εικαστική εγκατάσταση του μουσείου Vinyl στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Το μουσείο έχει δημιουργηθεί ώστε να προσελκύει νεαρές κοπέλες να ποζάρουν με τα έργα κι έπειτα να ανεβάζουν τις ανεβάζουν στα social media.

Χωματερή στην Αλβανία. Ένα γουρούνι στέκεται μπροστά από χωματερή σκουπιδιών στο Πόρτο Ρομάνο, στην Αλαβανία, 1 περίπου χιλιόμετρο μακριά από την ακτή. 

REUTERS / FLORION GOGA

Ένα γουρούνι στέκεται μπροστά από χωματερή σκουπιδιών στο Πόρτο Ρομάνο, στην Αλαβανία, 1 περίπου χιλιόμετρο μακριά από την ακτή.

Πυρκαγιά σε επιχείρηση χρωμάτων στο Μενίδι. Στιγμιότυπο από την κατάσβεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση με χρώματα και διαλυτικά στο Μενίδι.  

Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στιγμιότυπο από την κατάσβεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση με χρώματα και διαλυτικά στο Μενίδι.

 

«Κλασική» ποπ τέχνη στη Ρωσία . Στιγμιότυπο από έκθεση αφιέρωμα στους κλασικούς της μοντέρνας τέχνης στη Μόσχα της Ρωσίας.  

EPA / SERGEI ILNITSKY

Στιγμιότυπο από έκθεση αφιέρωμα στους κλασικούς της μοντέρνας τέχνης στη Μόσχα της Ρωσίας.

Σπανιόλες στο Λίβανο. Χορεύτριες από την ομάδα του Antonio Gades χορεύουν φλαμένκο στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Μπεϊτεντίν στην πόλη Μπεϊτεντίν, στο Λίβανο. 

EPA / NABIL MOUNZER

Χορεύτριες από την ομάδα του Antonio Gades χορεύουν φλαμένκο στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Μπεϊτεντίν στην πόλη Μπεϊτεντίν, στο Λίβανο.

Προσευχή για τον καιρό στην Ινδία . Μαθητές προσεύχονται για τις καιρικές συνθήκες σε ναό στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας. 

REUTERS / AMIT DAVE

Μαθητές προσεύχονται για τις καιρικές συνθήκες σε ναό στην πόλη Αχμενταμπάντ της Ινδίας.

44 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Κύπριοι στρατιώτες επισκέπτονται στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία, τους τάφους Ελλήνων και Κύπριων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου του 1974.

EPA / KATIA CHRISTODOULOU

Κύπριοι στρατιώτες επισκέπτονται στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία, τους τάφους Ελλήνων και Κύπριων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά την τούρκικη εισβολή στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου του 1974.

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από απογευματινή βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Στιγμιότυπο από απογευματινή βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button