Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Φτιάχνοντας χαλιά στο Αφγανιστάν. Αφγανός εργαζόμενος κατά την εργασία του σε βιομηχναία παραγωγής χαλιών στην πόλη Χεράτ του Αφγανιστάν. 

EPA / JALIL REZAYEE

Αφγανός εργαζόμενος κατά την εργασία του σε βιομηχναία παραγωγής χαλιών στην πόλη Χεράτ του Αφγανιστάν.

Ψάρεμα στον Τάμεση. Ένας άνδρας ψαρεύει στον ποταμό Τάμεση στην περιοχή Sonning της Βρετανίας, όπου η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει κατοικία. 

REUTERS / HENRY NICHOLLS

Ένας άνδρας ψαρεύει στον ποταμό Τάμεση στην περιοχή Sonning της Βρετανίας, όπου η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει κατοικία.

Σχέση οικειότητας στην Ινδία. Ένας άνδρας φιλάει τον παπαγάλο του στην Καλκούτα της Ινδίας. 

REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ένας άνδρας φιλάει τον παπαγάλο του στην Καλκούτα της Ινδίας.

Ταϊλάνδη: Ενθουσιασμός για το αίσιο τέλος. Μικροί μαθητές γιορτάζουν έξω από το νοσοκοκομείο Chiang Rai Prachanukroh όπου νοσηλεύονται τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους έπειτα από την επιχείρηση διάσωσής τους από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, στην Ταϊλάνδη. Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο στις 23 Ιουνίου. Έμειναν εγκλωβισμένα σε βάθος περίπου 4 χλμ. από την κεντρική είσοδο του σπηλαίου επί περίπου δύο εβδομάδες. Διεθνής ομάδας διάσωσης άρχισε την Κυριακή να τα απεγκλωβίζει ανά ομάδες των τεσσάρων. Τα τελευταία βγήκαν σώα και αβλαβή την Τρίτη.  

REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Μικροί μαθητές γιορτάζουν έξω από το νοσοκοκομείο Chiang Rai Prachanukroh όπου νοσηλεύονται τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους έπειτα από την επιχείρηση διάσωσής τους από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, στην Ταϊλάνδη. Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο στις 23 Ιουνίου. Έμειναν εγκλωβισμένα σε βάθος περίπου 4 χλμ. από την κεντρική είσοδο του σπηλαίου επί περίπου δύο εβδομάδες. Διεθνής ομάδας διάσωσης άρχισε την Κυριακή να τα απεγκλωβίζει ανά ομάδες των τεσσάρων. Τα τελευταία βγήκαν σώα και αβλαβή την Τρίτη.

Ιαπωνία: 179 οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις. Αστυνομικές δυνάμεις και σωστικά συνεργεία ερευνούν ένα σπίτι θαμμένο στην άμμο στην πόλη Κούρε στην Ιαπωνία. Η χώρα θρηνεί, σύμφωνα με το νέο απολογισμό, 179 νεκρούς από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στη δυτική Ιαπωνία. 

REUTERS / KYODO

Αστυνομικές δυνάμεις και σωστικά συνεργεία ερευνούν ένα σπίτι θαμμένο στην άμμο στην πόλη Κούρε στην Ιαπωνία. Η χώρα θρηνεί, σύμφωνα με το νέο απολογισμό, 179 νεκρούς από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις στη δυτική Ιαπωνία.

Απαθανατίζοντας τα καιρικά φαινόμενα. Μία γυναίκα με σέλφι στικ προσπαθεί να φωτογραφίσει ένα μεγάλο κύμα καθώς ο τυφώνας Μαρία πλησιάζει την πόλη Ταϊτσόου της Κίνας. 

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μία γυναίκα με σέλφι στικ προσπαθεί να φωτογραφίσει ένα μεγάλο κύμα καθώς ο τυφώνας Μαρία πλησιάζει την πόλη Ταϊτσόου της Κίνας.

Βρετανία: Τα 100 έπιασε η βασιλική αεροπορία . Αεροσκάφη της βασιλικής βρετανικής πολεμικής αεροπορίας Royal Air Force γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια με πτήσεις πάνω από το Λονδίνο. 

REUTERS / HANDOUT

Αεροσκάφη της βασιλικής βρετανικής πολεμικής αεροπορίας Royal Air Force γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια με πτήσεις πάνω από το Λονδίνο.

«Άγριες» πόζες . Μια γάτα νιαουρίζει κοιτάζοντας το φωτογραφικό φακό. 

Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μια γάτα νιαουρίζει κοιτάζοντας το φωτογραφικό φακό.

Κλασικές δημιουργίες στη Μαδρίτη. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του Ισπανού σχεδιαστή Juanjo Oliva στην 68η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη. 

EPA / Emilio Naranjo

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του Ισπανού σχεδιαστή Juanjo Oliva στην 68η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη.

Μουντιάλ 2018: Πανηγυρισμοί για την πρόκριση στη Γαλλία. Γάλλοι οπαδοί γιορτάζουν στο Παρίσι την πρόκριση της εθνικής στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Γαλλία επικράτησε με 1-0 επί του Βελγίου και πήρε το εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης την Κυριακή στη Μόσχα.

REUTERS / CHARLES PLATIAU

Γάλλοι οπαδοί γιορτάζουν στο Παρίσι την πρόκριση της εθνικής στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Γαλλία επικράτησε με 1-0 επί του Βελγίου και πήρε το εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης την Κυριακή στη Μόσχα.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button