Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Ξύλο και κλωτσιές στο Καλλιμάρμαρο – Άνδρας χαστούκισε τη γυναίκα του και στο τέλος έφυγε με σκισμένη μπλούζα

Ένα απίστευτο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μια ημέρα μετά την συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αφήνοντας άναυδο το κοινό που παρακολουθούσε εκείνη την ώρα .

Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο  άρχισε να διαπληκτίζεται με κάποιον άλλον που καθόταν κάποιες σειρές παραπάνω.. Η γυναίκα που συνόδευε τον έναν από τους δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στον καβγά προσπαθούσε επί ώρα να τον συγκρατήσει, μπαίνοντας μπροστά του. Ωστόσο, σε κάποια στιγμή που η ένταση φούντωσε, την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει. Στη συνέχεια, στο βίντεο φαίνεται να την χαστουκίζει. Η γυναίκα τα χάνει αλλά συνεχίζει να προσπαθεί να τον καλμάρει προκειμένου να σταματήσει η ένταση. Την ίδια ώρα οι  υπόλοιποι θεατές εξοργισμένοι από την κίνηση του άνδρα με την μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα αρχίζουν να του επιτίθενται φραστικά για την κίνησή του να χτυπήσει την γυναίκα, η οποία συνεχίζει να προσπαθεί να τον αποφορτίσει και να τον καλμάρει.

Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πως τα «αίματα άναψαν» για τα καλά , με τον άνδρα με τη μπλε βερμούδα και την άσπρη μπλούζα να ζητά το λόγο από κάποιον άλλο θεατή που κάθεται παραπάνω και καθώς κινείται εναντίον του, ο άλλος άνδρας τον σπρώχνει και τον ρίχνει κάτω. Στις κερκίδες επικράτησε για αρκετή ώρα το αδιαχώρητο ενώ διακρίνονται μάλιστα να φεύγουν και κλωτσιές. Η γυναίκα με το μαύρο φόρεμα συνεχίζει ακόμη και τη στιγμή που έχουν πέσει πολλά άτομα από πάνω του, να τον προστατεύει με το σώμα της.

Εν τέλει ο άνδρας με την μπλε βερμούδα ξεγλιστρά από το μπουλούκι με ξεσκισμένη την άσπρη μπλούζα που φορούσε.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button