Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Νοθεία στις αυστριακές κάλπες – Ανατρέπεται ο «πράσινος» πρόεδρος – Ξαναγίνονται οι εκλογές

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η ΕΕ δέχεται νέα «σφαλιάρα» λίγες ημέρες μετά το Brexit καθώς την επανάληψη του δευτέρου γύρου των αυστριακών προεδρικών εκλογών της 22ας Μαίου αποφάσισε σήμερα το αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο, εγκρίνοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει πριν τρεις εβδομάδες κατά του εκλογικού αποτελέσματος το αντιπολιτευόμενο καθαρό δεξιό Κόμμα των Ελευθέρων
Ο υποψήφιος, Νόρμπερτ Χόφερ, είχε ηττηθεί οριακά με ποσοστό 49,7%, έναντι 50,3% του νικητή των εκλογών και υποψήφιου των Πράσινων Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν παρά το γεογονός ότι στην κανονική εκλογική διαδικασία ήταν μπροστά σχεδόν 1,5 μονάδα και τελικώς έχασε μετά την ύποπτη τελικά όπως αποδείχτηκε καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων.
Σημειώνεται ότι ο Νόρμπερτ Χόφερ πρόσφατα μετά το δημοψήφισμα του Brexit ζήτησε να διεξαχθεί και στην Αυστρία δημοψήφισμα με ανάλογο ερώτημα εξόδου της Αυστρίας από την ΕΕ. Η ΕΕ «ιδρώνει» μόνο στην ιδέα ότι ο Χόφερ θα γίνει πρόεδρος.
Οι επιστολικές ψήφοι παράδοξα κατά συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκαν υπέρ του υποψήφιου των «Πρασίνων» δημιουρώντας εύλογες απορίες στον Νόρμπερτ Χόφερ που και ο ίδιος αναρωτήθηκε κατά πόσον είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου απήχηση στους Αυστριακούς του εξωτερικού.
Το ενδιαφέρον όμως έγκειται στην δήλωση του προέδρου του Δικαστηρίου Gerhart Holzinger, ο οποίος ανακόινωσε ότι η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί διότι «κατόπιν έρευνας σε ολόκληρη την χώρα αποκαλύφθηκαν ανωμαλίες στην ψηφοφορία ορισμένων περιφερειών»
Αν και ο ρόλος του προέδρου είναι κυρίως τελετουργικός, έχει μεγάλη συμβολική σημασία και το εκλογικό αποτέλεσμα δίχνει μια στροφή του αυστριακού λαού σε καθαρά πιο εθνικές στατηγικές.
Η εκλογή του Νόμπερτ Χόφερ είναι πλέον πολύ πιο πιθανή. Πολλοί αναποφάσιστοι θα τον επιλέξουν καθώς αποκαλύφθηκε ότι η ΕΕ εμπόδισε την εκλογή του σε συνεργασία με ντόπιους παράγοντες «by any means necessary».
Το Freedom party είχε ανιχνεύσει εκλογικές ανωμαλίες σε94 από 117 εκλογικές περιφέρειες και κατέθεσε επίσημο αίτημα αμφισβήτησης του αποτελέσματος στο Συνταγματικό Δικαστήριο.
Όλη η «ταρζανιά» έλαβε χώρα κατά το απόγευμα των εκλογών όταν ξεκίνησε παρανόμως η διαδικασία καταμέτρησης των επιστολικών ψήφων ενώ ο νόμος προέβλεπε την καταμέτρησή τους την επόμενη ημέρα.
Το καλύτερο όμως έρχεται πιο μετά: Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι σε αρκετά κέντρα καταχωρήθηκαν ψήφοι χωρίς να διαβαστούν!
Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες νοθείας που συνέβησαν σε μια υποτίθεται ευρωπαϊκή και με δομές χώρα. Όπως φαίνεται πλέον δεν υπάρχει ούτε ΕΕ, ούτε ΗΠΑ, ούτε τιποτα άλλο πέραν μιας Παγκόσμιας Συμμορίας (Νέα Τάξη Πραγματων) που επιδιώκει αγνοώντας την θέληση των λαών να επιβάλει για αυτούς το μέλλον που αυτή θέλει, με σημαδεμένη «τράπουλα». Όποιος δεν το βλέπει είτε είναι αφελής, είτε είναι μαζί τους.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button