Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Με νέες υποψηφιότητες εμπλουτίζεται ο συνδυασμός “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με την επικεφαλής υποψήφια δήμαρχο, Μαρία Πρωτοπαππά. Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα που διαθέτει ο συνδυασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήθηκαν τα βιογραφικά των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, συμπληρώνοντας έτσι σιγά σιγά τον κατάλογο των υποψηφίων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό.

Ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Ιωάννης Ρούσσης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λουτράκι. Υπηρέτησα για 32 χρόνια στην Ελληνική Αστυνομία ως Αξιωματικός ανά την Ελλάδα καθώς και ως Αξιωματικός Διοικητής σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας. Από το έτος 2013, που αποστρατεύθηκα, ασχολούμαι ως Διερευνητής – Αναλυτής Τροχαίων Ατυχημάτων, εγγεγραμμένος στους πίνακες Πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου και Ηρακλείου Κρήτης.  Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Διασφάλισης Ποιότητας» καθώς και πτυχιούχος του τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» της Σχολής Κοινοτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος της «Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών-H.A.F.S.», μέλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανάλυση των Τροχαίων Ατυχημάτων-EVU» καθώς και της εταιρείας διερεύνησης και ανάλυσης τροχαίων ατυχημάτων «ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ ΙΚΕ». Έχοντας εμπειρία και γνώση διατίθεμαι να προσφέρω στον τόπο μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και για τον λόγο αυτό συμπορεύομαι, στην προσπάθεια της Υποψηφίας Δημάρχου κ. Μαρίας Πρωτοπαππά και του συνδυασμού της – «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» – στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Μέσα από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, έχω πλέον μάθει πως να υπηρετώ ορθά τους πολίτες, με σεβασμό στους νόμους και τις αξίες του κράτους. Η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η τιμιότητα είναι αρχές που με διέπουν σαν επαγγελματία και άνθρωπο, γι’ αυτό και καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν αυτή μου την προσπάθειά.
Δέσμευση μου είναι η βελτίωση της οργάνωσης της διοίκησης του Δήμου για καλύτερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.

Ο υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων

Μαρίνος Πάτρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στον Πειραιά.Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών .
Σπούδασα Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος.Εργάστηκα σε μεγάλες εταιρίες ως υπεύθυνος στον τεχνικό και εμπορικό τομέα. Επί 38 χρόνια είμαι ενεργό μέλος και Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κιάφα -Μπέκα Αγίων Θεοδώρων .Διετέλεσα Πρόεδρος και συνιδρυτής του συνδέσμου εθελοντών Αγίων Θεοδώρων,Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωραιστικών συλλόγων Αγίων Θεοδώρων και επίσης μέλος του ΔΣ του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά (Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση) . Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους καλή επιτυχία.

Ο Υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων

Μάριος Σαχίνης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους και είμαι 26 ετών. Αποφοίτησα από το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής – με κατεύθυνση την Κοινωνική Πολιτική – του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου εδρεύει στην Κόρινθο. Κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Δημόσιες Πολιτικές και τη Διακυβέρνηση, στο οποίο επέτυχα ως πρωτεύσας φοιτητής με βαθμό ” Άριστα ” στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Οι προσδοκίες μου προσανατολίζονται στην νεολαία του τόπου μας και στην ανάπτυξη Κοινωνικών Πολιτικών ώστε να προωθηθεί η απασχόληση, να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης και εργασίας, και να υπάρξει πλέον ικανή και κατάλληλη Κοινωνική Προστασία για τον Πολίτη.
Συμμετέχω λοιπόν δυναμικά σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές, στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου κ. Μαρίας Πρωτοπαππά με το συνδυασμό « Δύναμη Δημιουργίας με Θέληση και Γνώση ».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Κωνσταντίνα Αθανασάκου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Λουτράκι όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου και τροφοδοσίας μικρών τουριστικών επιχειρήσεων διαμονής και εστίασης. Εργάστηκε στο χώρο φύλαξης πολιτιστικών εκδηλώσεων, κτιριακών εγκαταστάσεων μεταξύ αυτών και δημοσίου ενδιαφέροντος με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Δραστηριοποιήθηκε επίσης στο χώρο εμπορίας και διαφήμισης. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας την περίοδο 2014-2015 ,υποψήφια δημοτική σύμβουλος των εκλογικών αναμετρήσεων το 2010 και το 2014.Είναι διαχειρίστρια της διαδίκτυακής σελίδας “Φωνή του Λουτρακίου” με κύριο μέλημα την προβολή του τόπου και την ανάδειξη των φαινομένων διοικητικής παθογένειας και περιβαλλοντικής διαχείρισης του Δήμου: Έχοντας πίστη και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων αποφάσισα να κατέλθω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας”.

Ο υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Σιδέρης Πλιατσικίδης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σιδέρης Πλιατσικίδης του Ιωάννη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979.Το 2007 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λουτράκι. Είναι ιδιοκτήτης κτηματομεσιτικού γραφείου εδώ και 12 χρόνια ξεπερνώντας με επιτυχία την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Ως ενεργός άνθρωπος έχει ασχοληθεί με τα κοινά του επαγγέλματος του καθώς έχει αποτελέσει δυο χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μεσιτών και Πρόεδρος του Συλλόγου από το 2016 μέχρι σήμερα. Πιστεύει στις αλλαγές και στην πρόοδο και ακολουθώντας το όραμά του για ένα καλύτερο Λουτράκι τον φέρνει ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο όπου με τη συμμετοχή του να συμβάλλει στην προσπάθεια αναμόρφωσης και ανάπτυξης του Δήμου μας, στην ενεργοποίησή του και στην υλοποίηση του στόχου για να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των δημοτών.

Ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

θανάσιος Καραμπάτος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στη Στεφανιά Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα στις 10/01/1952. Απεφοίτησα από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ακολούθως υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως ιατρός στην Εθνική φρουρά Κύπρου. Ειδικεύτηκα πέντε χρόνια στην Παθολογία(ένα χρόνο στο Νοσοκομείο Κορίνθου και τέσσερα χρόνια στην Πανεπιστημιακή κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών). Επίσης εργάστηκα ως ιατρός οκτώ μήνες στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Λευκωσίας Κύπρου και δύο χρόνια στο Ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου. Ήμουν επί σειρά ετών ιατρός στα Λουτρά και στα Δημοτικά ιατρεία μας. Από το 1990 μέχρι το 2014 εργάστηκα στο ΙΚΑ Κορίνθου-Λουτρακίου και προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ιατρός στο Λουτράκι από το 1985.
Είμαι παντρεμένος και έχω 3 παιδιά( δύο κόρες και ένα γιο). Οι κόρες μου είναι ιατροί και οι γιος μου οδοντίατρος. Η σύζυγος μου είναι Πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Λουμάνη Γρηγορία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Λουμάνη Γρηγορία και είμαι έγγαμη με δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτη του Εσπερινού Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Κορίνθου στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης (Τμήμα Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων). Έχω άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας των ιδιωτικών επιχειρήσεων και παροχής υπηρεσιών ασφαλείας κατηγορίας Α’. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Έχω εργαστεί ως υπάλληλος στη δημοτική αστυνομία εκτελώντας χρέη εξωτερικού φύλακα.Έχω εργαστεί ως φύλακας στο ΤΕΛ Ισθμού, στο Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας, στην Έκθεση Σωληνουργίας Κορίνθου. Τέλος έχω εργαστεί για έξι συνεχή έτη στο εργοστάσιο ζυμαρικών «ΒΛΑΧΑ».
Τλφ : 6948086520

Ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Ευθύμιος Σακελλαρίου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ευθύμιος Κ. Σακελλαρίου 
Γνωστός και ως Σακελλάρης. Γεννήθηκε στο Καλαμάκι Ισθμίας όπου και διαμένει με τη σύζυγό του Ειρήνη Μαυραγάνη, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι Αυτοκινητιστής και αγρότης στο επάγγελμα.
Ήδη από νεαρή ηλικία φανέρωσε την αγάπη του για τα κοινά με τη συμμετοχή του στις εκλογές του 2010 όπου και εξελέγη αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ισθμίας. Κατέχει ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του κόσμου και για το λόγο αυτό από το 2010 έως και σήμερα παραμένει σύμβουλος της τοπικής κοινότητας. Ο οικισμός του αγίου Χαραλάμπους που εδρεύει στο Καλαμάκι , τον εξέλεξε ομόφωνα πρόεδρο του ομωνύμου συλλόγου,καθώς είναι αδιαμφισβήτητο το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τόπου του.
Σήμερα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση ” και ευελπιστεί να συνεχίσει να αγωνίζεται , με μόνο σύμμαχο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του.

Η υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Ζερβάκου Βαρβάρα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Βαρβάρα Ζερβάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δραπετσώνα! Είναι μητέρα τριών παιδιών(του Γιάννη,της Παρί και του Τάσου-του νέου σχεδιαστή με αρκετές επιδείξεις μόδας στο ενεργητικό του) και διαμένει μαζί τους στο Λουτράκι τα τελευταία δέκα χρόνια! Έχει εργαστεί στην Club Hotel Casino Loutraki τα πρώτα χρόνια της ζωής της εδώ καθώς επίσης και στον ιδιωτικό τομέα σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής!
“Αγαπώ το Λουτράκι και είμαι περήφανη που επέλεξα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά εδώ!”

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΤΑΚΗ

Στηρίζω την Μαρία Πρωτοπαππά διότι πιστεύω ότι δίνεται η ευκαιρία να επανεκκινήσει το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Έχει την ικανότητα να λαμβάνει σωστές αποφάσεις με σκοπό το καλό του Δήμου και να ξεπεράσει τα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Στηρίζω την Μαρία Πρωτοπαππά για να πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς διχασμούς και αποκλεισμούς…αλλά με ήθος γνώση και επιμέλεια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κατάκης γεννήθηκε το 1986 στον Χολαργό Αττικής. Κατάγεται από το Λουτράκι Κορινθίας, το γένος Αντωνίου (Καραβέλα). Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοίκηση επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικά και ναυτιλιακά. Είναι χρηματιστηριακός αναλυτής/διαχειριστής επενδυτικών χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων, πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και από το Reuters. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε χρηματιστηριακές εταιρείες, οι οποίες είναι μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε σε πολυεθνικές επενδυτικές τράπεζες λαμβάνοντας παγκόσμιες διακρίσεις. Σήμερα διατηρεί το δικό του προσωπικό χαρτοφυλάκιο και διατηρεί συνεργασίες με ξένα επενδυτικά ιδρύματα και διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Έχει συνεισφέρει εθελοντικά σε φιλοζωικούς συλλόγους και σε τοπικές δράσεις δεντροφύτευσης. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος.Κατέχει άριστα την αγγλική γλώσσα

Ο υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Κωνσταντίνος Μπιμπίκος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννηθείς στην Αθήνα εν έτει 1981, μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου τα τελευταία 14 χρόνια, παντρεμένος με την Γεωργία Κατσαούνη με την οποία έχω 3 παιδιά. Απόφοιτος Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, 14 έτη στον Τραπεζικό Κλάδο με 23 πιστοποιημένα σεμινάρια, Εξωτερικός Συνεργάτης σε Ασφαλιστική Εταιρεία και σύμβουλος επιχειρήσεων. Δραστηριοποίηση τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε ατομικό επίπεδο στον αθλητισμό (μπάσκετ – κλασικό αθλητισμό). Ο λόγος της ενασχόλησής μου με τον Δήμο πηγάζει από το γεγονός ότι έχουμε κοινό όραμα με την κα Πρωτοπαππά για ένα υγιές μέλλον του Δήμου μας και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και κατ’επέκταση και για εμάς.

Η υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Φανή Μουτάφη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Μουτάφη Φανή και είμαι παντρεμένη με το Θανάση Θώδη . Είμαι μητέρα δύο παιδιών ,του Δημήτρη και της Μαρίας. Διαμένω στη Περαχώρα από το 1987. Στο παρελθόν είχα διατελέσει αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων Γ’ Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής. Εργάζομαι από το 2002 στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό το διάστημα εργάζομαι στην επιχείρηση αρτοποιείο Λέκκας.
Θέλω να συνεισφέρω για την καλύτερη πορεία του τόπου μας!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button