Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Νέες υποψηφιότητες για την Μαρία Πρωτοπαππά και τη “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοίνωσε άλλους πέντε υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”.

Συγκεκριμένα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο συνδυασμός,  αναρτήθηκαν τα βιογραφικά των πέντε νέων υποψηφίων.

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι  υποψήφιοι του συνδυασμού με τα ακόλουθα βιογραφικά τους.

Ο υποψήφιος σύμβουλος Αγίων Θεοδώρων

Ιωάννης Παντής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Παντής Ιωάννης του Μιχαήλ γεννήθηκε στις 28/09/1991 στην Κόρινθο. Είναι 27 χρονών και είναι παντρεμένος. Αποφοίτησε από το 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου του τμήματος Γεωπονίας. Ζει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους όπου και εργάζεται στην εταιρεία Metro My Market ως υπεύθυνος. Επίσης από το 2015 ασχολείται με την Βυζαντινή Μουσική όπου ψάλλει στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου. Η απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά προήλθε από την αγάπη του να βοηθήσει τον τόπο που μεγάλωσε να ξαναζωντανέψει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Οικονόμου Παναγιώτης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Οικονόμου Παναγιώτης του Σπύρου και της Βούλας. Αδελφός μου ο Ευθύμης, σύζυγος η Άννα. Έχω 2 παιδιά και 1 γάτα που μας ήρθε απρόσμενα από ένα φρεάτιο…
Σπούδασα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα επιστήμης τροφίμων.
Κατέχω ένα MBA που με βοήθησε να βλέπω τα πράγματα απλούστερα.
Έχω περισσότερα από 16 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις ενώ τα τελευταία 2 χρόνια εργάζομαι ως Business development manager της DeltaChem GmbH για την ΝΑ Ευρώπη.
Ως Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος της ένωσης αποφοίτων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υποστήριξα ενεργά μεταξύ άλλων την προσπάθειά πολλών νέων να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Πρότεινα και υποστήριξα την υλοποίηση του site του Δήμου μας ως ένα διαδραστικό εργαλείο μεταξύ πολίτη και διοίκησης.
Υπήρξα περήφανο μέλος του Θεατρικού εργαστηρίου Λουτρακίου.
Λατρεύω το μάζεμα μανιταριών, θυμαριού & φασκόμηλου αλλά και το χάζεμα της θέας απ’ τον Αγ. Νικόλαο στο Ηραίο.
Όραμά μου είναι να μπορέσουμε να δώσουμε ξανά την πόλη στους πολίτες της και στην πόλη τους πολίτες της.

Ο υποψήφιος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ισθμίων

Μίχας Χρήστος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Μίχας Χρήστος-Σεραφείμ του Κωνσταντίνου .Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καλαμάκι Ισθμίας όπου βρίσκεται και η μόνιμη κατοικία μου.
Εργάζομαι στη ναυτική υπηρεσία ως κυβερνήτης πλοηγίδος της Διώρυγας Κορίνθου καθώς επίσης είμαι και μέλος του ομώνυμου σωματείου.
Είμαι νυμφευμένος με τη Ματίνα Πετροπούλου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη και ένα γιο.
Η αγάπη για τον τόπο μου με παρότρυναν να ασχοληθώ με τα κοινά ενεργά και να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου στο να γίνει ο τόπος μου αυτό που όλοι θα θέλαμε.
Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, με επικεφαλή την κυρία Πρωτοπαππά Μαρία, πιστεύω πως είναι η ιδανική καθώς με κέρδισε η προσωπικότητα της και η ευθύτητα της.

Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ισθμίων

Ζαγορίτου Ρεγγίνα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Από το 1998 διαμένω μόνιμα στη Κυρά Βρύση Ισθμίας.
Είμαι παντρεμένη και έχω δύο κόρες 11 & 15 ετών. Έχω σπουδάσει Επαγγελματικό μακιγιάζ & Special Effects και από το 2006 έως το 2010 είχα τη δική μου επιχείρηση στο χώρο της ένδυσης στην Κόρινθο. Υπήρξα 4 χρόνια μέλος του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Ισθμίας και τα τελευταία 2 1/2 χρόνια διατελώ ταμίας στο Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου Ισθμίας. Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά πηγάζει απο την αγάπη μου για τον τόπο που ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου και τη θέληση μου να βοηθήσω στην ανάπτυξή του και να συνεισφέρω στα προβλήματα που παρουσιάζονται!

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ιωάννης Κανελλόπουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Λουτράκι την 28η Οκτωβρίου 1977.
Είμαι παντρεμένος με την Αποστολίδη Μαιρηνότα με την οποία απέκτησα μια κόρη!
Υπήρξα αθλητής στα σωματεία της πόλης μας Ποσειδώνα Λουτρακίου , ΠΑΟ Λουτράκι , ULTRAS.
Αμέσως μετά τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά από το 1995 έως σήμερα στο Λουτράκι με τα καταστήματα Creperie,Yfos walk&wear , Boutique Maroon και ως μέλος του εμπορικού συλλόγου.
Είμαι επί πτυχίο φοιτητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και παράλληλα παρακολουθώ το πρόγραμμα επιμόρφωσης «Κοινωνία των πολιτών » του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου – τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων.
Είμαι ενεργός εθελοντής αιμοδότης και δασοπυροσβέστης.
Ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο και θα είναι τιμή μου να βρεθώ σε θέση προσφοράς με απώτερο στόχο να ξεπεράσουμε τα εσκαμμένα και να επανέλθει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων μας.
Συνοδοιπόρος στο όραμα θα είναι η Μαρία Πρωτοπαππά την οποία εκτιμώ και στηρίζω.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button