Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Νέα μαρτυρία δίνει επιπλέον στοιχεία για τη δολοφονία της εφοριακού Ληστεία είχε πραγματοποιηθεί 30 μέτρα από το στυγερό φονικό, λίγες μέρες πριν

Καθημερινά νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά μετην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Πλέον οι αστυνομικοί οδηγούνται όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο της ληστείας μιας και δίπλα από το γεμάτο αίμα της σώμα έλειπαν η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, μία νέα μαρτυρία μπορεί να δώσει νέα επιπλέον στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα. Λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί η νεαρή εφοριακός, 30 μέτρα από εκείνο το σημείο, μία άλλη γυναίκα είχε ζήσει τον τρόμο. Η γυναίκα ήταν στο μνήμα του συζύγου της πολύ κοντά στο σημείο, φροντίζοντας τον τάφο όταν ένας νεαρός άνδρας την πλησίασε και επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα. Το περιστατικό έχει ήδη γίνει γνωστό στην αστυνομία και όταν εκείνη κατήγγειλε την επίθεση στους φύλακες του Β’ Νεκροταφείου εκείνοι της απάντησαν πως πρόκειται για γνωστό τοξικομανή.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο δικηγόρος του πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, λέγοντας πως «από τον Σεπτέμβρη είχε γίνει γνωστή η απόπειρα ληστείας σε κοντινό της δολοφονίας, σημείο. Εγώ ενημέρωσα τις αρχές για αυτή την πληροφορία να την αξιολογήσει και προφανώς να καλέσει το θύμα να καταθέσει».

Η γυναίκα στην κατάθεσή της στη αστυνομία ανέφερε πως ο άνδρας είχε ύψος περίπου 1,75 ήταν καστανός, μιλούσε ελληνικά και απομακρύνθηκε από την είσοδο του νεκροταφείου. Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η Αστυνομία ξεψαχνίζει το υλικό από τις κάμερες και της οδού Αχαρνών στην οποία ενδεχομένως να πέρασε ή να κατέληξε ο δράστης και κοιτούν για οποιονδήποτε μπορεί να κινούταν ύποπτα.4259644-353x221

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button