Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κόρινθος: Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.Έναρξη τροχαίων ατυχημάτων στο νέο Κόμβο του MARE WEST.

Έναρξη τροχαίων ατυχημάτων στο νέο Κόμβο του MARE WEST Σωληνουργεία).

Ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Κόρινθο προσπάθησε να στρίψει για να μπει στο εμπορικό κέντρο MARE WEST, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που ερχόταν από πίσω, να μην προλάβει να σταματήσει και να συγκρουστεί με το προπορευόμενο.

Από το ατύχημα εκτός από τις Υλικές ζημίες υπήρξε και τραυματίας που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Από το ρεπορτάζ που κάναμε για την κάλυψη του θέματος προέκυψε ότι η όλη κατασκευή του κόμβου πάσχει κυκλοφοριακά, καθώς, σύμφωνα με ειδικό συγκοινωνιολόγο μηχανικό στον οποίο απευθυνθήκαμε, ο σχεδιασμός του κόμβου υστερεί αφού δεν έχει κατασκευαστεί νησίδα ασφαλείας καθ” όλο το μήκος της οδού στην προβολή εισόδου-εξόδου του MARE WEST.

Σύμφωνα λοιπόν με την γνώμη του ειδικού, το χθεσινό ατύχημα, είναι το πρώτο από πολλά ατυχήματα που θα επακολουθήσουν εάν δεν υπάρξει αναδιάταξη του κόμβου, κατασκευή νησίδας ασφαλείας επί του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών και αναδιάταξη του απέναντι της εισόδου-εξόδου του MARE WEST χώρου.

Θα πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ένας από τους λόγους ακύρωσης της αδείας οικοδόμησης του MARE WEST στο Εφετείο Τρίπολης αναφέρεται αναλυτικά στην έγκριση του παραπάνω κόμβου, ο οποίος φαίνεται να σχεδιάστηκε μάλλον βιαστικά.

Πάντως, ενόψει της κατάστασης που επικρατεί πλέον στην περιοχή και για να μην θρηνήσουμε απώλειες ζωών, θα πρέπει να υπάρξει αυστηρή αστυνόμευση.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button