Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κορκίδης: Σε αχαρτογράφητα νερά όλη η αγορά αν καταρρεύσει ο Μαρινόπουλος

Σε αχαρτογράφητα νερά θα στείλει την αγορά ενδεχόμενη κατάρρευση της Μαρινόπουλος ΑΕ προειδοποιεί ο  πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, που ήδη έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, καθώς από το 2008 μέχρι το τέλος του 2015 χάθηκαν 244.714 ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Μαζί με τις επιχειρήσεις χάθηκαν  842.670 χιλιάδες θέσεις, ενώ σε όρους προστιθέμενης αξίας η «εξαφάνιση» αυτών των εταιρειών αφαίρεσε και 30,31 δις ευρώ προϊόντος, σημειώνει ο κ. Κορκίδης και προσθέτει ότι « καταστροφή αυτή, συνεχίζεται όμως και φέτος, αφού τα «λουκέτα» στα 45 καταστήματα της «Ηλεκτρονικής Αθηνών» στα μέσα του Απριλίου, ήταν το αμέσως προηγούμενο συμβάν, μετά τον «Μαρινόπουλο».

«Αυτή τη στιγμή, προέχει η διασφάλιση των 12.500 χιλιάδων εργαζομένων στην «Μαρινόπουλος», καθώς επίσης και η αποπληρωμή χιλιάδων μικρών προμηθευτών της εταιρείας. Ευελπιστούμε, ότι δεν θα υπάρξει «κατάρρευση» της εν λόγω εταιρείας, καθώς κάτι τέτοιο θα στείλει σε «αχαρτογράφητα νερά» ολόκληρη την αγορά, που στενάζει υπό το βάρος των αλλεπάλληλων φορολογικών επιβαρύνσεων και της συνεχούς οικονομικής περιδίνησης της ελληνικής οικονομίας…» καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button