Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κολωνάκι – Λαμπερά ονόματα σε κύκλωμα ναρκωτικών: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και επιχειρηματίες

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων κάποιοι αντιμετωπίζουν ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες θα καθίσουν στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης φέρονται να είναι μπλεγμένα γνωστά ονόματα από τον χώρο της σόουμπιζ.

Ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου-μπαρ στο Κολωνάκι, μία ηθοποιός-sex symbol και ο γιος της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, καθώς και ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα, στον κύκλο των εμπλεκομένων και μάλιστα εξ αυτών που θα καθίσουν στο εδώλιο.

Έκαναν κράτηση στο υπόγειο του μαγαζιού

Σύμφωνα πάλι με την εφημερίδα, η παρέα ξεκίνησε τη δράση της το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο-μπαρ του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν και οι περίεργες κρατήσεις στο μαγαζί. Γνωστά ονόματα της σόουμπιζ φαίνεται να «γέμιζαν» το μαγαζί κλείνοντας κάποιο «κρυφό» τραπέζι στο υπόγειό του, όπου ο 53χρονος τους προμήθευε με κοκαΐνη.

Οι κρατήσεις ήταν άλλοτε για «ένα άτομο» ή «για τραπέζι», ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν παραγγελία για «μπουκάλι». Ανάλογα με την κράτηση ο ιδιοκτήτης καταλάβαινε και την ποσότητα κοκαϊνης που ήθελε ο κάθε πελάτης. Το αλισβερίσι γινόταν στις τουαλέτες.

Ωστόσο, η διακίνηση δεν περιοριζόταν μόνο στο κατάστημά του, καθώς ο 53χρονος έκανε και βόλτες πέριξ του Κολωνακίου όπου παρέδιδε ναρκωτικά σε συγκεκριμένα σημεία.

Από τον 53χρονο, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να έχει πάρει δύο φορές ποσότητα και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και σεναριογράφος ο οποίος έχει καταθέσει ότι με τη μεσολάβηση γνωστής ηθοποιού είχε αγοράσει στην περιοχή του Λυκαβηττού κι εκείνος κοκαΐνη από τον 53χρονο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος είναι ο βασικός διακινητής του ναρκωτικού, ωστόσο στο κύκλωμα μάλλον εμπλέκονται και οι συνέταιροί του στο μαγαζί.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας που έγινε γνωστός από τη μακροχρόνια σχέση του με ξανθιά παρουσιάστρια, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής, αλλά και η ηθοποιός, που μαζί με τον γιο της τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, είναι μόνο μερικοί εκ των 27 που αναμένεται να δικαστούν τον Μάιο.

 

 

Εφημερίδα Έθνος

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button