Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κι όμως, το νορβηγικό «Survivor» επέλεξε να γυριστεί στην πανέμορφη Ελλάδα

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ένα τηλεπαιχνίδι που θυμίζει πολύ το Survivor, γυρίζεται στην πανέμορφη Μεσσηνία και όχι σε κάποιο εξωτικό προορισμό όπως ο Άγιος Δομίνικος.

Προφανώς οι Νορβηγοί διαπίστωσαν πόσο όμορφη και ιδανική είναι η Ελλάδα και έτσι αποφάσισαν να κάνουν γυρίσματα σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πελοποννήσου.

Τ τηλεπαιχνίδι “Mesternes Mester” (“Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών”) της νορβηγικής τηλεόρασης, έχει εξ ολοκλήρου γυριστεί στη Μεσσηνία και έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας, αποσπώντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Ο μεγάλος τελικός μάλιστα που θα προβληθεί το επόμενο Σάββατο, έχει γυριστεί στην Αρχαία Μεσσήνη. Άλλα γυρίσματα έγιναν σε διάφορα άλλα μέρη όπως η Καλαμάτα, η Βέργα, η Μάνη, η Πύλος, η πανέμορφη παραλία Βοϊδοκοιλιά και η Μεθώνη που ενθουσίασαν τους Νορβηγούς παραγωγούς και σίγουρα θα ξετρελάνουν τους τηλεθεατές στη σκανδιναβική χώρα, κάτι που μεταφράζεται σε καλή τουριστική εισροή στη χώρα μας από τους Νορβηγούς.

Όπως αναφέρεται και σε ρεπορτάζ της εφημερίδας “Dagbladet” «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, φέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα».

Όσο για τον ρόλο της Βίκυς Σταυροπούλου σε όλο αυτό, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η παραγωγή φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα της ηθοποιού στη Σάνταβα.

 

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button