Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Καμπανάκι για πλειστηριασμούς από Τσακαλώτο στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Απολογισμός για τις μέχρι τώρα δράσεις της κυβέρνησης αλλά και ενημέρωση για την πορεία της αξιολόγησης και της πορείας της οικονομίας συνολικότερα έγινε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση διεξήχθη σε καλό κλίμα, καταγράφηκε αισιοδοξία για την έξοδο από το πρόγραμμα, ενώ συζητήθηκε και το σχέδιο για την “επόμενη μέρα”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος για θέματα της αξιολόγησης και της οικονομίας γενικότερα, σήμανε συναγερμό για το θέμα των πλειστηριασμών λέγοντας πως αν δεν γίνουν θα υπάρξει πρόβλημα με τα stress test των τραπεζών (σ.σ. τον προσεχή Φεβρουάριο) και κίνδυνος να υπάρξει ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές υποστήριξε ότι δεν μπορεί η κατάσταση των τραπεζών να τίθεται σε διακινδύνευση για χάρη των μεγάλων ακινήτων των οποίων οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα.

Τον λόγο έλαβαν συνολικά 35 βουλευτές, ορισμένοι εκ των οποίων όντας προερχόμενοι από την περιφέρεια μετέφεραν το κλίμα δυσαρέσκειας από τις περιφέρειές του που σηκώνουν την πίεση του προσφυγικού.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button