Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Καλλιτέχνης κάνει απίθανα τατουάζ σε άρρωστα παιδιά για να κάνει διασκεδαστική τη ζωή τους στο νοσοκομείο

Ο καλλιτέχνης Benjamin Lloyd από τη Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε στο Facebook πως θα έκανε προσωρινά τατουάζ σε όλα τα παιδιά του παιδικού νοσοκομείου Auckland’s Starship αν κατάφερνε να συγκεντρώσει 50 likes! Ο άνδρας δεν μάζεψε τα 50 likes που ήθελε αλλά αντί για αυτά, συγκέντρωσε 400.000 likes. Πλέον ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

Πιστός στο λόγο του, ο Lloyd τηρεί τις υποσχέσεις του. Ο καλλιτέχνης ασχολούνταν επί 10 χρόνια με τις αερογραφίες για 10 χρόνια αλλά πρόσφατα ξεκίνησε τα τατουάζ. Τα έκανε για διασκέδαση και μόνο σε ενήλικες αλλά όταν πρότεινε να ο κάνει σε παιδιά που ήταν σε νοσοκομείο, το διαδίκτυο τον παρέσυρε περισσότερο. Θα ξεκινήσει σύντομα τα αξιοθαύμαστα τατουάζ του αλλά στο μεταξύ δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τα είδη των απίθανων τατουάζ μανικιών που έκαναν τα γλυκά παιδιά και άλλαξαν την εμφάνισή τους.

«Τίποτα δεν μου δίνει περισσότερη χαρά από το να τονώνω την σιγουριά των παιδιών με προσαρμοσμένα τατουάζ. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν μπάνιο μετά από αυτά.» έγραψε ο καλλιτέχνης στη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τα τατουάζ χένα των παιδιών.

kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-8 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-3 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-2 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-7 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-6 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-4 kid-tattoos-airbrush-bejamin-lloyd-new-zealand-1

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button