Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Κάρολος και Καμίλα έκαναν βόλτα στην Ερμού & προσκύνησαν στην Καπνικαρέα

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε το πριγκιπικό ζεύγος σήμερα το πρωί!

Μετά τη συνάντηση του πρίγκιπα Καρόλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή, Κάρολος και Καμίλα επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί κατέβηκαν και προς μεγάλη έκπληξη όλων περπάτησαν στην πλατεία!

Ο πρίγκιπας Κάρολος αγόρασε ένα κουλούρι από τον πλανόδιο κουλουρά της πλατείας, ο ανθοπώλης της πλατείας προσέφερε στη δούκισσα της Κορνουάλης μια ανθοδέσμη, δοκίμασαν λαχταριστούς λουκουμάδες και στη συνέχεια το πριγκιπικό ζεύγος κάθισε σε γνωστό καφέ της πλατείας και απόλαυσε από ένα φρέντο καπουτσίνο!

Στη συνέχεια διέσχισαν όλη την πλατεία, χαιρετώντας τον κόσμο που καθόταν στα καφέ διά χειραψίας, και μέσω της στοάς που υπάρχει βρέθηκαν στην Ερμού.

Ακολούθως προσκύνησαν στην εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, όπου και έμειναν τουλάχιστον ένα τέταρτο.

Βγαίνοντας από την εκκλησία το πριγκιπικό ζεύγος αντίκρισε ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρωμένων, τουριστών και ντόπιων, που προφανώς έμαθαν ότι βρίσκεται εκεί ο πρίγκιπας Κάρολος και συνέρρευσαν στο κάτω μέρος της Ερμού.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα χαιρέτησαν πολλούς εξ αυτών διά χειραψίας, συνομίλησαν μαζί τους και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους με προορισμό το συμμαχικό νεκροταφείο στο Παλαιό Φάληρο.

φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΣΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, intimenews ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

iefimerida.gr 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button