Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Θ Ε Μ Α : “Πρόσκληση σε συνεδρίαση “.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 28η Απριλίου 2017, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 8:30 π.μ. για συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των  κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

 

1.Έγκριση δαπάνης – Διάθεση πίστωσης δημοτικού προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2017 προς κάλυψη  δαπανών συνδρομής για την συμμετοχή του Δήμου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα παρουσιάσεων e-postirixis της ΔήμοςNet.

 

2.Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής προς κάλυψη δαπανών μετακίνησης  εκπροσώπων του Δήμου στην Πορτογαλία και ορισμός υπολόγου.

 

3.Έγκριση ή μη του 3ου πρακτικού της Επιτροπής Διεξαγωγής Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών του Δήμου για την προμήθεια καυσίμων – λιπαντικών για την κίνηση των μεταφορικών μέσων και πετρελαίου θέρμανσης έτους 2016. (επικαιροποίηση της υπ΄αρίθ. 35/2015 μελ. με τις διατάξεις του ν. 4412/2016).

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης επί πρότασης – αιτήματος Ζερβού Ναπ. Μιχαήλ κ.λ.π. για τροποποίηση του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου – Ο.Τ. 174 – πλησίον Κέντρου Υγείας στο Λουτράκι.

 

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ Δήμου και τρίτων.

 

6.Έγκριση της από 10/4/2017 εξωδίκου δηλώσεως του Δήμου κατά της Κ/ξιας με την επωνυμία ΄΄Κοινοπραξία αλσύλλιο πευκάκια΄΄.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                         Ο  Πρόεδρος

Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &

Τοπικής Κοινότητας                          Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος

 

Δήμαρχος

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button