Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η Κατερίνα Στεφανίδη υποψήφια και για καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου,είναι μεταξύ των τριών φιναλίστ που ανέδειξε η δημοσκόπηση της IAAF για την κορυφαία του κόσμου.

Και τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας στον κόσμο διεκδικεί η Κατερίνα Στεφανίδη μετά την ανάδειξή της σε κορυφαία αθλήτρια στίβου της Ευρώπης για το 2017.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου,είναι μεταξύ των τριών φιναλίστ που ανέδειξε η δημοσκόπηση της IAAF και θα διεκδικήσουν τον τίτλο της κορυφαίας του 2017.

Μαζί με την Στεφανίδη την πρωτιά διεκδικούν  η Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία), «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια των 10.000μ και η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο έπταθλο βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ.

Για τον κορυφαίο άνδρα αθλητή υποψήφιοι είναι ο Βρετανός Μο Φαρά, ο Νοτιοαφρικανός Γουέιντ φαν Νίκερκ, και ο Μουτάζ Εσά Μπαρσίμ από το Κατάρ με την 2η καλύτερη επίδοση (2.43μ) όλων των εποχών στο ύψος και νικητή του αγωνίσματος τον Αύγουστο στο Λονδίνο.

Ο κορυφαίος άνδρες και η κορυφαία γυναίκα αθλήτρια θα γίνουν γνωστοί στις 24 Νοεμβρίου, κατά την διάρκεια του ετήσιου γκαλά της IAAF στο Μονακό.

 

thetoc

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button