Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Η αριστουργηματική ταινία για τη ζωή του Βαν Γκογκ που δημιουργήθηκε από 62.450 καρέ ελαιογραφιών

Κάθε ένα από τα 62.450 καρέ για την ταινία μεγάλου μήκους είναι ζωγραφισμένα στο χέρι από 115 επαγγελματίες ελαιογράφους και στο animation ενσωματώνονται 94 πίνακες του Βαν Γκογκ

Το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το Loving Vincent, το  φιλμ που εξιστορεί τη ζωή του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, επιτέλους κυκλοφόρησε μετά από σχεδόν έξι χρόνια δημιουργίας.

Κάθε ένα από τα 62.450 καρέ για την ταινία μεγάλου μήκους είναι ζωγραφισμένα στο χέρι από 115 επαγγελματίες ελαιογράφους και στο animation ενσωματώνονται 94 πίνακες του Βαν Γκογκ.

Τα αρχικά γυρίσματα έγιναν ως μια ζωντανή ταινία δράσης και στη συνέχεια οι ελαιογραφίες που αναπαράγονται σε κάθε στιγμιότυπο, αναδημιούργησαν ολόκληρη την ταινία καρέ-καρέ.

To Loving Vincent είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Dorota Kobiela και Hugh Welchman, ενώ η παραγωγή είναι της BreakThru Films & UK Trademark Films.

Δείτε τις «behind the scenes» σκηνές της ταινίας στο παρακάτω βίντεο και ακολουθείστε το πρότζεκτ στο Facebook του φιλμ για να ενημερωθείτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας αυτής της τόσο ιδιαίτερης ταινίας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button