Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Εταιρεία πουλάει ελληνικό φρέσκο αέρα σε κουτάκι

Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας, οπού κι αν πάτε και πάντα να είναι φρέσκο, ελληνικό και καθαρό οξυγόνο!

Εδώ και ένα χρόνο έχει κάνει την παρουσία της η εταιρεία Greek Oxygen στον χώρο της αγοράς. Η εταιρεία μέσα σε ένα κυλινδρικό κουτί πουλάει ελληνικό οξυγόνο. Ναι, και εμείς την ίδια απορία και αντίδραση με εσάς είχαμε, για αυτό ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες.

Το περίπτερο της εταιρίας στην φετινή έκθεση Θεσσαλονίκης

«Το Greek Oxygen είναι ένα Ελληνικό σουβενίρ, που κλείνει μέσα σε ένα κουτάκι τον αέρα της θάλασσας, το μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Την ιδέα την είχε ο σύζυγος μου, Αναστάσιος Μπατσίλας.

Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από τα κοινότυπα σουβενίρ που βλέπουμε στα τουριστικά μαγαζιά και έτσι εμπνεύστηκε αυτό το κουτί» αναφέρει στο Seleo, η υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη.

Μεγάλες χώρες το εισάγουν ήδη

Το Greek Oxygen, έχει περισσότερο ενδιαφέρον στην τουριστική αγορά της χώρας. Βρίσκεται από πέρυσι σε πολλά νησιά και τουριστικές περιοχές και μπορείτε να το βρείτε από 3,5 ευρώ.

Πολλοί είναι ήδη οι τουρίστες που επιλέγουν αυτό το σουβενίρ που θα πάρουν μαζί τους πίσω στην χώρα τους. «Έχει γίνει μια μεγάλη καμπάνια στο εξωτερικό και πωλείται ήδη σε Ρωσία, Γερμανία και Ισπανία.

Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον» δηλώνει στο Seleo η κυρία Βλαχογιάννη. Αρκετοί επιχειρηματίες, συνδιάζουν την συσκευασία με άλλα σουβενίρ, όπως μια μαρμάρινη πλάκα.

Η απάντηση σε όσους λένε ότι πουλάνε «αέρα κοπανιστό»

Για αυτούς που ίσως του κατηγορούν ότι πωλούν «αέρα κοπανιστό», η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη απαντά στο Seleo πως: «Υπάρχει και χιουμοριστική πλευρά, απλά τους λέμε να το ανοίξουν και να το κάνουν μολυβοθήκη… Πάντως μέσα, όντως έχει ελληνικό αέρα».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button