Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο στην υπόθεση του «Noor-1»

Εξελίξεις θα υπάρξουν το ερχόμενο δεκαήμερο στην υπόθεση του ναρκώπλοιου «Noor 1» και των πραγματικών ιδιοκτητών του. Εξελίξεις που ίσως οδηγήσουν σε κλήσεις από τον ανακριτή της υπόθεσης κορυφαίων οικονομικών παραγόντων, με ανοικτό το ενδεχόμενο προφύλάκισής τους.

Πάντως πολιτικοί παρατηρητές σχολιάζοντας την στάση της ΝΔ στην υπόθεση δήλωναν εντυπωσιασμένοι από το εύρος της στήριξης της ΝΔ στον Ε.Μαρινάκη απέναντι στην κόντρα του με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Π.Καμμένο. “Πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση δεν πρέπει ένα κόμμα να εκδηλώνεται υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Ο Ε.Μαρινάκης δεν είναι πολιτικό στέλεχος. Οικονομικός παράγων είναι που έχει τεθεί υπό έρευνα για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί. Εκτός του ότι ερευνάται και για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Βέβαια δεν σημαίνουν τίποτα αυτά, πιθανότατα είναι αθώος, αλλά στην παρούσα φάση διερεύνησης δεν είθισται ένα κόμμα να παίρνει τόσο φανερά την πλευρά του υπό έρευνα ατόμου” σχολιάστηκε σχετικά.

«Η ΝΔ δίνει τροφή σε όσους λένε ότι τα καράβια του Μαρινάκη δεν είναι δικά του, αλλά διαχειρίζεται την περιουσία υψηλά ιστάμενων νεοδημοκρατών» καταλήγουν….

Σενάρια και φημολογίες, αλλά να δούμε πώς θα τελειώσει αυτή η υπόθεση…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button