Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Δύο εκρήξεις συγκλόνισαν την Κωνσταντινούπολη- Τουλάχιστον 15 νεκροί [photos & videos]

Δύο ισχυρές εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστων 15 ανθρώπων, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στο στάδιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μια έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ΜΑΤ, δίπλα στη Vodafone Arena (έδρα της Μπεσίκτας), ενώ η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο κοντά στην πλατεία Ταξίμ.

Αμέσως μετά τις εκρήξεις ακολούθησαν πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρει το CNN Turk, το γήπεδο είχε αδειάσει αρκετή ώρα (δύο ώρες πριν είχε τελειώσει ο αγώνας της Μπεσίκτας με τη Μπούρσασπορ) νωρίτερα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ωστόσο ομάδα αστυνομικών, υπεύθυνων για την αντιμετώπιση της βίας, παρέμενε στον περιβάλλοντα χώρο. Την ώρα που το λεωφορείο που θα τους μετέφερε ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, παγιδευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων εξερράγη

 

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή περιμετρικά του σταδίου, ενώ στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης διακρίνεται να έχει ξεσπάσει φωτιά έξω από το στάδιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες.

H ποδοσφαιρική ομάδα Μπούρσασπορ γνωστοποίησε ότι κανείς από τους οπαδούς της δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί στην έκρηξη.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button