Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΠΛΑΤΗ

Γεννήθηκα το 1962. Μεγάλωσα στο Περιγιάλι Κορινθίας μαζί με τα δύο αδέλφια μου και τους γονείς μου, σε μία οικογένεια που επικρατούσε ο σεβασμός στις ανθρώπινες αξίες και ο δυναμισμός της ανθρώπινης έκφρασης. Μια οικογένεια που ξέρει να δίνει αγώνες ζωής, ελπίδας και δύναμης.

Σπούδασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος πτυχίου Λογιστή Α΄Τάξης.

Εργάζομαι επί 32 χρόνια αρχικά ως οικονομικό στέλεχος, και έπειτα ως οικονομικός διευθυντής στον μεγαλύτερο ιατρικό εκδοτικό οίκο της Ελλάδας, με σημαντικές συνεργασίες με τους πιο μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού.

Η πολυετής ενεργή συμμετοχή μου, τόσο με την 15χρόνη ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ως διαιτητής ποδοσφαίρου, όσο και με την συμμετοχή μου σε συλλόγους και σωματεία ατόμων με ειδικές ανάγκες και βαριά νοσήματα, θεωρώ ότι με κατατάσσουν σε εκείνους που γνωρίζουν την σημαντικότητα της συλλογικής προσφοράς και του πραγματικού αγώνα για τη ζωή, παρέχοντάς μου τα εχέγγυα για την επιτυχή συμμετοχή μου στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επέλεξα να ενταχθώ στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη, έχοντας σαν στόχο όσον αφορά τα κοινά, τη διαμόρφωση ενός πλαισίου, όπου επικρατεί η σύνεση και το θάρρος, κάνοντας πράξη το αυτονόητο για το Δήμο που μας αξίζει.

Σπύρος Ν. Πλατής

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button