Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στα δικαστήρια δημοτικός σύμβουλος για αρπαγή ζώου από την πρώην μνηστή του!

Στα δικαστήρια όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είναι και επικεφαλής συνδυασμού ελάσσονος αντιπολίτευσης σε μεγάλο δήμο της Αττικής, με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, καθώς εκείνος, μετά τον χωρισμό τους φαίνεται να κρατά χωρίς τη συγκατάθεσή της το κατοικίδιό της και συγκεκριμένα τον σκύλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anatropionline.gr, η κοπέλα, μετά από έναν και πλέον χρόνο σχέσης μαζί του, θέλησε να χωρίσουν και να φύγει από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φυσικά ζήτησε να πάρει μαζί της το σκυλί, το οποίο της ανήκει και μάλιστα της το είχε κάνει δώρο η μητέρας της πριν ακόμα γνωριστεί με τον αρραβωνιαστικό της, όμως εκείνος αρνήθηκε να της τον επιστρέψει, θέλοντας έτσι να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να διαπληκτιστούν πάμπολες φορές οι δυο τους, χωρίς ωστόσο ο σκύλος να έχει επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του. Η γυναίκα, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την προκλητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, έχει αποφασίσει να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, κάνοντας μήνυση και αγωγή στον αιρετό. Μάλιστα έχει ήδη καταγγείλει την συμπεριφορά του στην αστυνομία.

Η παράνομη στάση που έχει επίδειξει ο συγκεκριμένος δημοτικός συμβούλος στό θέμα αυτό, έχει πάρει διαστάσεις και μάλιστα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί κάτοικοι ετοιμάζουν επιστολή διαμαρτυρίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα από την οποία θα καταγγείλουν την παραβατική συμπεριφορά του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

“Αυτές οι πράξεις δε συνάδουν με το αξίωμα και τον θεσμό που πρεσβεύει ο κύριος αυτός. Είναι απαράδεκτος ο τρόπος αντίδρασης και δείνει το κακό παράδειγμα απέναντι στους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους” δηλώνει στο anatropionline.gr, η κάτοικος της περιοχής, κυρία Σ.Β.

“Είναι απίστευτο και επιεικώς απαράδεκτο, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να έχει τέτοια αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην συντροφό του και γενικότερα στους συναθρώπους του. Εφόσον δεν του ανήκει το κατοικίδιο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να της το επιστρέψει γιατί εκτείθεται στα μάτια των ψηφοφόρων του” λέει στην ιστοσελίδα της άλλος ένας κάτοικος της περιοχής, ο κύριος Κρ.Γ.

Η συνέχεια λοιπόν παρουσιάζει  εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς τις επόμενες ημέρες η γυναίκα θα επισκεφθεί τον αρμόδιο εισαγγελέα υπηρεσίας και θα του ζητήσει να παρέμβει για να της επιστραφεί το κατοικίδιό της.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button