Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Απίστευτο «πράσινο» πάρτι στο ΟΑΚΑ για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό [εικόνες]

Μπροστά στον κόσμο του που γέμισε το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός Superfoods σήκωσε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2016/17.

Η απονομή του πρωταθλήματος, άλλωστε, δεν είχε γίνει, αφού ήρθε με «διπλό» στο ΣΕΦ, ενώ η απονομή του Κυπέλλου είχε γίνει στο «Nick Galis Hall» της Θεσσαλονίκης, μετά τον τελικό με τον Άρη. Ετσι απόψε οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να το… γιορτάσουν με τον κόσμο τους σε μια φιέστα με συνθήματα και εκπλήξεις.

Ολοι οι παίκτες του ΠΑΟ και ο Τσάβι Πασκουάλ αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας που από χθες το βράδυ… τρελάθηκε με το break στο ΣΕΦ και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού.

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφού χαιρέτησε όλους τους παίκτες και τα μέλη του σταφ και πήρε μια ξεχωριστή αγκαλιά τον Τζέιμς, που βρέθηκε τελικά στη φιέστα, πήρε το μικρόφωνο και είπε προς τον κόσμο: «Ακόμα φτάνουν στα αυτιά μου τα λόγια του αρχηγού των αρχηγών του Φραγκίσκου, που είπε στις χαρές και στις λύπες μαζί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα, είναι ιδέα. Κάποτε πέρασαν ο Μποντιρόγκα, ο Ράτζα, ο Ουίλκινς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίρνει τίτλους για 21 συναπτά χρόνια. Όταν αποχώρησαν ο τεράστιος Παύλος και ο τεράστιος Θανάσης πήραμε δύο νταμπλ. Πέρυσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο Δημήτρης Διαμαντίδης». Σε εκείνο το σημείο έκανε μια παύση και ακολούθησε ένα ανεπανάληπτο standing ovation για τον «3D», που καθόταν στα VIP.

Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος είπε: «Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν εφικτό αν δεν ήμασταν μία γροθιά. Κόσμος – διοίκηση – προπονητές και ομάδα. Ο καθένας από εκεί που πρέπει. Ο κόσμος στην κερκίδα, οι παίκτες στο παρκέ και η διοίκηση εκεί που πρέπει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκού και να είμαστε μια γροθιά. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια ακόμα».

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον Θανάση Γιαννακόπουλο, που συγκινημένος δήλωσε: «Φίλοι μου αγαπημένοι… Είμαι ο Θανάσης, ο ένας από εσάς. Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία. Όχι μόνο αυτή, αλλά και για όλη τη χρονιά. Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί ακολουθείται την παναθηναϊκή ιδέα και βοηθάτε τον Παναθηναϊκό. Όλα τα λάβαρα είναι με τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε με τη δύναμή σας. Τα Κύπελλα αυτά είναι δικά σας. Εύχομαι στο Θεό να σας έχετε όλους καλά να βοηθάτε τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεστε. Γεια σας και χαρά σας»!

Πασκουάλ: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σας»

Το μικρόφωνο πήρε και ο Τσάβι Πασκουάλ, που χειροκροτήθηκε για ακόμα μία φορά. «Πρώτα από όλα, θέλω να πω σε ευχαριστώ σε εσάς και στον Δημήτρη για την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι μέλος αυτής της φανταστικής οικογένειας. Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε την ομάδα, είμαι περήφανος που είμαι προπονητής σας. Ευχαριστώ το σταφ μου, είστε οι κορυφαίοι. Και το πιο σημαντικό… Οι παίκτες. Σας ευχαριστώ», δήλωσε.

Καλάθης: «Το πρωτάθλημα είναι για εσάς»

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον Νικ Καλάθη… «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θανάση και τον Παύλο. Έπειτα, εγώ και οι παίκτες θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την υποστήριξή του όλη τη χρονιά. Το πρωτάθλημα είναι για εσάς. Το πήραμε στην έδρα τους, ήταν μια πολύ ευτυχισμένη μέρα για εμάς».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button