Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα

Με γενικά αίθριο καιρό ξεκινά η εβδομάδα, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ, το απόγευμα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 μποφόρ. Το απόγευμα θα φυσούν νοτιάδες, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα). 

Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Θα φυσούν νότιοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται να επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Κρήτη και τις Κυκλάδες αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 9 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Στα βόρεια θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία 4 έως 6 μποφόρ. Στα νότια θα φυσούν δυτικοί-νοτιοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τρίτη

Για την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα επικρατήσουν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

real.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button