Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ανατροπή στο Survivor: Αποχωρεί παίκτρια λόγω εγκυμοσύνης! – Επιβεβαιώνονται οι φήμες για «στενές επαφές» μεταξύ των παικτών

της Μαρίνας Νικολάκη

Παίκτρια των «Διασήμων» στο Survivor, εγκαταλείπει το παιχνίδι επειδή έμεινε έγκυος!
Λόγω των πολλών κιλών που έχει πάρει η παρουσιάστρια μεσα στο παιχνίδι το ρεπορτάζ «φωτογραφίζει» τη Λάουρα Νάγερς.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η κατάσταση της δεν επιτρέπει την παραμονή της στο παιχνίδι και έτσι θα αποχωρήσει. Η παραγωγή αναζητά ήδη το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει.
Κατά την επικοινώνία με την υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΣΚΑΙ, κ. Δώρα Γιαννακάκη για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, η απάντηση ήταν η εξής: 
«Παιδιά δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε, ούτε να σας διαψεύσουμε, ούτε να σας επιβεβαιώσουμε! Και σας παρακαλούμε δώστε μας λίγο χρόνο να επικοινωνήσουμε στο νησί και να σας έχουμε μία ολοκληρωμένη απάντηση!
Χαρακτηριστική ήταν η δημοσίευση του πάντα λακωνικού Μιχάλη Μουρούτσου πριν λίγες ημέρες στο facebook:
«Σκεφτήκανε ποτέ ότι ίσως έχει περάσει ένα πρόβλημα υγείας ή κάτι που έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά; Ή ότι μπορεί κάποιος να έχει αυτά τα κιλά γιατί έτσι μπορεί να αισθάνεται καλά ο ίδιος;»
Και ως γνωστόν ότι δεν διαψεύδεται… επιβεβαιώνεται! 
Σε συνέντευξη της η Μαριάννα Καλλέργη μετά την αποχώρηση της από το «Survivor», παραδέχθηκε ότι και δύο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών έκαναν…σεξ!
Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Μιχαλόπουλο:
Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Σίγουρα είχαμε σεξ στην ομάδα των Μαχητών! Ενα ειδύλλιο φάνηκε από τα επεισόδια που έχουν προβληθεί”!
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button