Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Έκρηξη προσλήψεων παρά το καλοκαίρι: Πού ανοίγουν 2.129 νέες θέσεις εργασίας. Πίνακες

Σε ποιους φορείς διατίθενται οι νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα;

Σταθερά σε ανοδική τροχιά -παρά την καλοκαιρινή ραστώνη- ο δείκτης των προσλήψεων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Με «οδηγό» το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, για την ενίσχυση των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων, διατίθενται συνολικά 2.129 θέσεις εργασίας, πανελλαδικά.

Μεταξύ των φορέων που διενεργούν προσλήψεις αυτήν την περίοδο είναι το υπουργείο Οικονομικών, η ΕΥΔΑΠ, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων και οι δήμοι Αθηναίων, Ραφήνας, Αγίων Αναργύρων, Πολυγύρου, Θάσου, Κω, Μυλοποτάμου, Αιγιαλείας, καθώς και τα νοσοκομεία Κηφισιάς, Πέλλας, Ηλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να συγκρατήσουν ότι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στα «hotspot» ολοκληρώνεται την Τρίτη, 8 Αυγούστου.

Τα «μυστικά» της επιτυχίας για τους υποψηφίους στις προκηρύξεις των νοσοκομείων είναι η εμπειρία, είτε αυτή αποκτήθηκε σε μονάδες Υγείας του δημόσιου είτε του ιδιωτικού τομέα, ο εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ χρόνος ανεργίας και οι κοινωνικές ιδιότητες, που αθροιστικά δίνουν κρίσιμα μόρια: αριθμός ανήλικων τέκνων, τριτεκνική και πολυτεκνική ιδιότητα.

Όταν οι προσλήψεις αφορούν την ενίσχυση των κοινωνικών προγραμμάτων των δήμων, το νέο προσωπικό έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει ή να παρατείνει τις συμβάσεις του. Κοινό χαρακτηριστικό των εταιρικών ανακοινώσεων είναι η προϋπηρεσία και σε κάποιες περιπτώσεις και η ηλικία.

Τεκμηριώστε τα προσόντα σας με τα ανάλογα πιστοποιητικά και στείλτε διαφορετικό βιογραφικό σε κάθε επιχείρηση.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button