Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το λέει η καρδιά της! Μαθήτρια από την Κρήτη κάνει 2,5 ώρες δρόμο για να πάει σχολείο

Μαθήματα θέλησης από την μικρή Ελισάβετ. Ενα ρεπορτάζ του neakriti.gr δείχνει ότι τελικά αν έχεις πίστη στο όνειρο και το όραμά σου, βρίσκεις κουράγιο να συνεχίζεις και να υπερπηδάς τα εμπόδια.

Η δημοσιογράφος Ράνια Μωραΐτη έφερε στο φως της δημοσιότητας την ιστορία της μικρής Ελισάβετ που διανύει 5.000 χλμ κάθε μήνα για να πηγαίνει στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η μαθήτρια για να βρεθεί στο σχολείο και να επιστρέψει στο σπίτι της, βρίσκεται τουλάχιστον τέσσερις ώρες στο λεωφορείο. Το καλλιτεχνικό σχολείο του Ηρακλείου στο οποίο φοιτά απέχει χιλιόμετρα από το σπίτι της, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Το καθημερινό πρόγραμμά της, απαιτητικό. Η μέρα της ξεκινά στις 5 και μισή το πρωί. Στις 6, με έξι και μισή φεύγει με το ΚΤΕΛ και μετά από δύο περίπου ώρες φτάνει στο σχολείο. Το ίδιο ακριβώς καλείται να κάνει και για την επιστροφή, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Η κοπιαστική καθημερινότητα της μικρής μαθήτριας δεν την εμπόδισε ούτε μια στιγμή να παρατήσει το όνειρό της, απλά γιατί αυτό το σχολείο γεμίζει την ψυχή της.

Η συμμετοχή της στα θεατρικά δρώμενα της δίνει κουράγιο συνεχώς. Αν το λέει η καρδιά σου, οι αποστάσεις και τα χιλιόμετρα εκμηδενίζονται.

Τι προτρέπει η Ελισάβετ τους συνομιλίκους της; Να μη φοβηθούν να κάνουν πράξη το όνειρό τους.

Φωτογραφικές στιγμές από την καθημερινότητα της μαθήτριας δημοσιεύει το neakriti.gr. (Φωτογράφος ο Νίκος Χαλκιαδάκης)

Πηγή φωτογραφίας: neakriti.gr

Πηγή φωτογραφίας: neakriti.gr

Πηγή φωτογραφίας: neakriti.gr

Πηγή φωτογραφίας: neakriti.gr

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button