Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τεστ: ανακάλυψε το βάθος της ψυχής σου!

Τι κρύβεις στο βάθος της ψυχής σου;

Διάλεξε ένα από τα παρακάτω θαλασσινά και θα ανακαλύψεις το …βυθό της ψυχής σου.

1

ΚΟΧΥΛΙΑ:
Αν διαλέξεις το κοχύλι σημαίνει πως προφυλάσσεις τον εαυτό σου από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι εσωστρεφής και προσπαθείς να βρεις πάντα μια προστατευτική ασπίδα για να κρυφτείς. Είσαι πάντα σε επιφυλακή να αρπάξεις τη «λεία» και να μην την αφήσεις ποτέ. Στις ερωτικές σχέσεις ζητάς την αποκλειστικότητα.
ΚΑΒΟΥΡΙ:
Είσαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δείχνεις. Αντιδράς παρορμητικά, ακολουθείς το ένστικτο σου και συχνά φέρνεις σε αμηχανία τους άλλους. Είναι δύσκολο να σε καταλάβουν. Κάτω όμως από την επιθετική παρουσία, κρύβεται μια ευαίσθητη ψυχή.
ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ:
Έχεις μια σπάνια προσωπικότητα, μοναδική. Είναι δύσκολο να σε κερδίσουν. Λατρεύεις την περιπέτεια και μπορείς να βρεθείς 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα, προκειμένου να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Στον έρωτα διαθέτεις φαντασία. Όλοι σ’ αγαπούν και σε θαυμάζουν για την ποιότητά σου και την ευγένεια που σε διακρίνει. Στο βάθος παραμένεις μια εύθραστη ψυχή.
ΑΣΤΕΡΙΑΣ:
Η τύχη σε οδηγεί στη ζωή και σε ακολουθεί σε κάθε σου κίνηση. Διαθέτεις μεγάλη ευαισθησία, είσαι άτομο που ακτινοβολείς και κερδίζεις το θαυμασμό των άλλων. Ενδιαφέρεσαι για όλα τα πράγματα και η περιέργειά σου είναι ταυτόχρονα το ελάττωμα και το προτέρημά σου. Ευγένεια και ευαισθησία χαρακτηρίζουν τις ερωτικές σου σχέσεις.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ:
Πίσω από αυτή την επιλογή κρύβεται μαι ζεστή και στοργική προσωπικότητα. Όλοι σε πλησιάζουν για να νιώσουν σιγουριά, ευτυχία και σου παραδίδονται άνευ όρων. Ακόμα και το σπίτι σου το μεταφέρεις παντού και όλοι μπορούν να μπουν, γιατί το σπίτι σου είναι η καρδιά σου. Στην αγάπη δείχνεις επιείκεια και κατανόηση.
copyright: cosmopoliti.com
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button