Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ταϊλάνδη: Βρέθηκαν ζωντανά μέσα στη σπηλιά τα 12 παιδιά που αγνοούνταν

Ζωντανά μέσα σε σπηλιές βρέθηκαν τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους που αγνοούνταν εδώ και εννέα ημέρες στην Ταϊλάνδη.

Και τα 13 άτομα που αγνοούνται από τις 23 Ιουνίου, ήταν σώα και ασφαλή, όπως επιβεβαίωσε τοπικός κυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας μετά από μία τεράστια επιχείρηση διάσωσης. «Τους βρήκαμε σώους. Ωστόσο, η επιχείρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

Τα 12 αγόρια, μέλη μιας ομάδας ποδοσφαίρου με ηλικίες από 11 έως 16 ετών, μαζί με τον 25χρονο προπονητή τους, μπήκαν στη σπηλιά Ταμ Λουάνγκ, που βρίσκεται στη μεθόριο με τη Μιανμάρ και το Λάος, μετά την προπόνησή τους πριν από 9 ημέρες αγνοώντας την προειδοποίηση των αρχών και τις σχετικές ταμπέλες να μην εισέρχονται σε αυτή την περίοδο των βροχών, από τον Ιούλιο ως τον Νοέμβριο.

Η μητέρα ενός από τα αγόρια ήταν αυτή που ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή τους, όταν ο γιος της δεν επέστρεψε σπίτι του το Σάββατο το βράδυ μετά την προπόνηση.

Στις έρευνες συνέδραμαν Αμερικανοί και Βρετανοί ειδικοί, αλλά καθώς οι βροχοπτώσεις δεν σταματούσαν στην επαρχία Τσιάνγκ Ράι, το επίπεδο του νερού δεν σταματούσε να αναβαίνει, αναγκάζοντας τους Βρετανούς δύτες να σταματούν τις έρευνές τους στη διάρκεια της νύκτας

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button