Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Σύγκρουση τρένων κοντά στο Ντίσελντορφ -Δεκάδες τραυματίες και παγιδευμένοι [εικόνες]

Σύγκρουση δύο τρένων σημειώθηκε κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, το βράδυ της Τρίτης.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Μέερμπους, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου συγκρούστηκαν μια επιβατική αμαξοστοιχία και ένα τρένο μεταφοράς εμπορευμάτων.

Το ARD μεταδίδει πως τουλάχιστον 50 επιβάτες έχουν τραυματιστεί. Από την πλευρά της η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει πως υπάρχουν 5 τραυματίες και 150 είναι παγιδευμένοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η σύγκρουση έγινε στην περιοχή του σταθμού Μέερμπους-Όστερατ, όπου το τρένο της DB βρισκόταν σταθμευμένο πάνω στις ράγες, άγνωστο για ποιον λόγο.

Ο μηχανοδηγός του δεύτερου τρένου είδε ξαφνικά μπροστά του το εμπόδιο και ενεργοποίησε το σύστημα επείγουσας πέδησης, ενώ ειδοποίησε τους επιβάτες να μετακινηθούν προς τα πίσω βαγόνια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής, ενώ οργανώσεις της Εκκλησίας προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιβάτες.

Φωτογραφίες: David Young/dpa via AP

Η Αστυνομία, με ανακοίνωσή της, ζήτησε από όποιον γνωρίζει οποιονδήποτε ο οποίος θα μπορούσε να επιβαίνει στο συγκεκριμένο τρένο να το αναφέρει στις αρχές.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button