Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Συγχαρητήρια από τον πολιτικό «κόσμο» στην Εθνική Πόλο Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως αυτή η (μια ακόμα) κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο άθλημα.

«Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα νέων ανδρών του πόλο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Και αυτή η διάκριση προστίθεται σε μια σειρά μεγάλων επιτυχιών για την ελληνική υδατοσφαίριση και αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο άθλημα»

Μητσοτάκης: Μας κάνετε περήφανους

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων», από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που «κερδίζοντας έναν συναρπαστικό τελικό, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο. Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους ξανά!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βούτσης: Αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας

Το μήνυμα του κ. Βούτση αναφέρει: «Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, σας συγχαίρω θερμά για τη μεγάλη επιτυχία σας που ήρθε να προστεθεί στις πρόσφατες διακρίσεις του ελληνικού αθλητισμού.

Το γεγονός ότι το 2017 στο Βελιγράδι κατακτήσατε και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην υδατοσφαίριση, αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, σχέδιο, επιμονή στους στόχους και αποφασιστικότητα μπορούμε να αισιοδοξούμε για ένα μέλλον γεμάτο με επιτυχίες. Η νέα διάκρισή σας αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας. Το μέλλον σας ανήκει.

Είναι το έκτο μετάλλιο σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μέσα στο 2018 για την ελληνική υδατοσφαίριση, που επιβεβαιώνει ότι δικαίως θεωρείται εκ των κορυφαίων αθλημάτων, διαχρονικά, στη χώρα μας», επισημαίνει ο πρόεδρος της Βουλής.

Γεννηματά: Το χρυσό είναι το χρώμα του ελληνικού πόλο

«Το χρυσό είναι το χρώμα του ελληνικού πόλο και η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών φρόντισε να το επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά», δηλώνει για τη νέα επιτυχία η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Και προσθέτει: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους συντελεστές για την τεράστια επιτυχία της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης».

newsit.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button