Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Στα Νοσοκομεία Αγάπης εξαφανίζουν τις ερωμένες και σώζουν το γάμο σας

Ένας νέος κλάδος εμφανίστηκε στην Κίνα, τα λεγόμενα «Νοσοκομεία της αγάπης». Τα νοσοκομεία αυτά βοηθούν τους συζύγους και τις συζύγους να χωρίσουν το έτερον ήμισυ από τους εραστές ή τις ερωμένες τους και να ξαναζωντανέψουν την αγάπη τους.

Οι πελάτες πληρώνουν συχνά δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να εξαφανίσουν τα ανεπιθύμητα τρίτα πρόσωπα. Μια μέσης ηλικίας γυναίκα μίλησε στο BBC, αν και διατήρησε την ανωνυμία της. Η σχέση της με τον άντρα της περνούσε κρίση και απευθύνθηκε στους ειδικούς στα γραφεία τους στη Σανγκάη. Η γυναίκε τόνισε πως ο γάμος της πια είναι καλύτερος από ότι πριν.

Η Ming Li, συνιδρυτής της Weiqing Love Hospital, συμβουλεύει τους απατημένους. Οι γυναίκες είναι συντριπτικά περισσότερες από τους άνδρες που αναζητούν βοήθεια. Τους ενημερώνει σχετικά με τα μυστικά για να έχουν έναν επιτυχημένο γάμο και πώς να αποτρέψουν τις απιστίες.

Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, είναι πολύ αργά και η απιστία έχει ήδη γίνει.

«Έχουμε 33 τρόπους να διώξουμε την ερωμένη» εξηγεί ο Shu Xin, συνιδρυτής του Νοσοκομείου Αγάπης.

«Μπορούμε να «πείσουμε» την ερωμένη να ερωτευτεί με κάποιον άλλον, μπορούμε να πεισουμε το αφεντικό του συζύγου να του δώσει μετάθεση, μπορούμε να κανονίσουμε μια παρέμβαση φίλων ή συγγενών, ενώ μπορούμε επίσης να πείσουμε την ερωμένη για τον κακό χαρακτήρα του άπιστου και για τις κολλητικές ασθένειες που φέρει. Οι υπόλοιπες 29 μέθοδοι θα παραμείνουν κρυφές για ευνόητους λόγους».

Στο Νοσοκομείο Αγάπης εργάζονται και ειδικοί στην αποπλάνηση των ερωμένων ή των εραστών. Ο Dai περιγράφει την δουλειά του ως εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί «χειρουργική ακρίβεια».

«Είμαι το δόλωμα, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα που προσφέρει υποστήριξη. Πρέπει να κατανοήσεις όλες τις πλευρές για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και να της προσφέρεις αυτό που θέλει. Για παράδειγμα αν θέλει πολυτελή ζωή, ακριβά εστιατόρια, ακριβά δώρα, θα τις τα παρέχω όλα. Από την εμπειρία μου οι περισσότερες ερωμένες επιζητούν οικονομικά οφέλη»


Διαβάστε Περισσότερα

 • Παντού Ελλάδα! Μόνο στην Ελλάδα, η Ελλάδα διώκεται…
 • Ξεκίνησε η αλλοίωση της ελληνικής Ιστορίας για χάρη των Σκοπιανών: Εκτός διδακτέας ύλης ο Παύλος Μελάς
 • Δείτε ξεκαρδιστικές στιγμές με μωρά τις ημέρες των Χριστουγέννων
 • «Φωτεινή» εξέταση για διαβήτη και καρδιοπάθειες
 • Αυτή είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις
 • Volkswagen: Τέλος εποχής για τα αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα
 • Απίστευτο φαινόμενο: Έστρωσε κίτρινο χιόνι στην Κίνα! Video
 • Το Χαμένο Σμήνος
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com