Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Πρωτότυπα δώρα για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων χαρίζοντας στους αγαπημένους σας τα πιο ευφάνταστα δώρα -που απέχουν σίγουρα από τα συνηθισμένα!

από την Όλγα Στάμου 

πηγή φωτογραφιών: Pinterest

1. Τύπωσε φωτογραφίες σας

Επιλέξτε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές σας και κάντε ένα κολάζ φωτογραφιών. Τυπώστε το πάνω σε κάποια κούπα για να το χρησιμοποιεί ή ακόμα και σε κάποιο μαξιλάρι. Πρωτότυπο και οικονομικό!

2. Ένα μασάζ για δύο

Προλαβαίνετε ακόμα να κλείσετε ένα ραντεβού για μασάζ για… δύο! Θα χαλαρώσετε και θα περάσετε χρόνο κάνοντας κάτι μαζί. Εκτός από ρομαντικό δώρο είναι σίγουρα και άκρως αναζωογονητικό.

3. Φτιάξτε ένα βίντεο με εσάς

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στις οποίες μπορείτε να συνθέσετε βίντεο με φωτογραφίες σας. Μπορείτε ακόμα να το επενδύσετε με τα αγαπημένα σας τραγούδια και να είναι ένας γλυκός τρόπος να θυμηθείτε τις όμορφες και αστείες στιγμές σας.

4. Μαγειρέψτε του/της

Ειδικά αν δε το κάνετε συχνά είναι μια κίνηση που θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Φτιάξτε το αγαπημένο του/της πιάτο και στρώστε ένα τραπέζι για τους δυο σας. Διακοσμήστε με κεριά και βάλτε χαλαρή μουσική για να είστε μέσα στο κλίμα της μέρας.

5. Μια γρήγορη απόδραση

Χωρίς πολλές ετοιμασίες και σκέψεις, ανακοινώστε του/της πως θα πάτε μια μονοήμερη σε έναν κοντινό προορισμό -ή διαφορετικά εκμεταλλευτείτε το τριήμερο που έρχεται. Θα σας αναζωογονήσει και θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Αν δε μπορείτε να το κάνετε λόγω υποχρεώσεων την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε χαρίστε στον/στην αγαπημένη σας μία κάρτα στην οποία θα περιγράφετε τα ρούχα που χρειάζεται να πάρει μαζί ή κάποιες λεπτομέρειες που θα του/ της δώσουν μία γεύση για το τι σας περιμένει!

6. Βγάλτε εισιτήρια για το αγαπημένο του/της live

Bρες ένα live που θα του/της άρεσε πολύ και αγοράστε δύο εισιτήρια. Σίγουρα θα του/ της δείξει ότι τον σκέφτεστε και ότι γνωρίζετε καλά τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button