Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Προσλήψεις και νέες ομάδες κρούσης στην ΑΑΔΕ για τη φοροδιαφυγή

Στην αποτελεσματική λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) το 2018, οι δανειστές έχουν επενδύσει πολλά. Εκτός από νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές, αυτοματοποιημένες κατασχέσεις και προφίλ οφειλετών με βάση στοιχεία από κάθε οικονομική τους δραστηριότητα, απαιτούν αυτή τη φορά και νέες προσλήψεις.

Καλές οι εφαρμογές και το κυνήγι οφειλετών με σύγχρονα μέσα, αλλά αν δεν μπορούν να υποστηριχθούν από το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό, τα αποτελέσματα δεν θα μπορέσουν να βελτιωθούν σημαντικά.

Στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο, οι προβλέψεις είναι ρητές και η ηγεσία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη κάνει κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Εντός του έτους θα πρέπει να προσληφθούν 28 υπάλληλοι με εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής και εντός του 2018 ακολουθούν 700 νέες προσλήψεις. Για το επόμενο έτος μάλιστα, προβλέπεται προσαρμογή της σημερινής ισχύουσας σχέσης προσλήψεων – αποχωρήσεων (μια πρόσληψη για κάθε δύο αποχωρήσεις) στο ένα προς ένα, μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση.

Ήδη βρίσκεται στον «αέρα» προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 418 θέσεων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον κλάδο εφοριακών και 130 θέσεων στον κλάδο τελωνειακών, με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής να αρχίζει στις 3 Ιανουαρίου 2018 και να εκπνέει στις 18 Ιανουαρίου 2018

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button