Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

«100 χρώματα» στην Ταϊπέι . Δύο κοπέλες συνομιλούν μπροστά από την καλλιτεχνική εγκατάσταση «100 χρώματα» που φιλοξενείται το εσωτερικό του βιβλιοπωλείου Eslite στη Ταϊπέι της Ταϊβάν. 

EPA / RITCHIE B. TONGO

Δύο κοπέλες συνομιλούν μπροστά από την καλλιτεχνική εγκατάσταση «100 χρώματα» που φιλοξενείται το εσωτερικό του βιβλιοπωλείου Eslite στη Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Εργασίες αποκατάστασης στη Χαλκιδική. Συνεργεία επισκευάζουν τις βλάβες σε κολώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. 

MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Συνεργεία επισκευάζουν τις βλάβες σε κολώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αναγκάζεται να υποχωρήσει στο αμφιλεγόμενο ερώτημα για την ιθαγένεια. Υποχρεωμένος να εγκαταλείψει – για την ώρα τουλάχιστον – την πρόθεσή του να προσθέσει ένα αμφιλεγόμενο ερώτημα, το οποίο θα αφορούσε την ιθαγένεια στην απογραφή του πληθυσμού το 2020, είναι ο Αμερικανός πρόεδρος, έπειτα από σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. Επέμεινε ωστόσο ότι δεν θα αφήσει πέτρα που να μη γυρίσει, αποφασισμένος να μάθει πόσοι μη υπήκοοι ζουν στις ΗΠΑ.

REUTERS / Carlos Barria

Υποχρεωμένος να εγκαταλείψει – για την ώρα τουλάχιστον – την πρόθεσή του να προσθέσει ένα αμφιλεγόμενο ερώτημα, το οποίο θα αφορούσε την ιθαγένεια στην απογραφή του πληθυσμού το 2020, είναι ο Αμερικανός πρόεδρος, έπειτα από σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου. Επέμεινε ωστόσο ότι δεν θα αφήσει πέτρα που να μη γυρίσει, αποφασισμένος να μάθει πόσοι μη υπήκοοι ζουν στις ΗΠΑ.

Έντονες βροχοπτώσεις στην Κίνα. Ένας άνδρας μετακινείται χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο σε πλημμυρισμένη περιοχή έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις στο χωριό Λονγκτού (Longtou) της Κίνας. 

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας μετακινείται χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο σε πλημμυρισμένη περιοχή έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις στο χωριό Λονγκτού (Longtou) της Κίνας.

Βομβιστική επίθεση στη Συρία. Κόσμος έχει μαζευτεί στην περιοχή κοντά σε μια εκκλησία στην πόλη Καμισλί, στη Συρία, όπου νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου. 

REUTERS / Rodi Said

Κόσμος έχει μαζευτεί στην περιοχή κοντά σε μια εκκλησία στην πόλη Καμισλί, στη Συρία, όπου νωρίτερα σημειώθηκε έκρηξη ενός παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου.

Θλίψη στο Χονγκ Κονγκ. Διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ αφήνουν ηλίανθους σε μνημείο για τη μνήμη του ακτιβιστή Marco Leung ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πέφτοντας από σκαλωσιά.  Εδώ κι εβδομάδες, το Χονγκ Κονγκ έχει βυθιστεί σε μια πολιτική κρίση με αιχμή ένα νομοσχέδιο που προέβλεπε εκδόσεις υπόπτων στην Κίνα. Η απόρριψη του ακολούθησε τις μαζικές ειρηνικές διαδηλώσεις αλλά επίσης και μια σειρά βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία.

REUTERS / Tyrone Siu

Διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ αφήνουν ηλίανθους σε μνημείο για τη μνήμη του ακτιβιστή Marco Leung ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πέφτοντας από σκαλωσιά.  Εδώ κι εβδομάδες, το Χονγκ Κονγκ έχει βυθιστεί σε μια πολιτική κρίση με αιχμή ένα νομοσχέδιο που προέβλεπε εκδόσεις υπόπτων στην Κίνα. Η απόρριψη του ακολούθησε τις μαζικές ειρηνικές διαδηλώσεις αλλά επίσης και μια σειρά βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Ποδήλατα σε δράση. Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France. 

REUTERS / Gonzalo Fuentes

Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France.

Συννεφιά στον Φλοίσβο. Σύννεφα σκοτεινιάζουν τον ουρανό πάνω από την περιοχή του Φλοίσβου. 

INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σύννεφα σκοτεινιάζουν τον ουρανό πάνω από την περιοχή του Φλοίσβου.

Πρόβες στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από τις πρόβες, στο Παρίσι, για την στρατιωτική παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης που γιορτάζεται στις 14 Ιουλίυ. 

REUTERS / BENOIT TESSIER

Στιγμιότυπο από τις πρόβες, στο Παρίσι, για την στρατιωτική παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης που γιορτάζεται στις 14 Ιουλίυ.

Υποδοχή για το τελευταίο «κατσαριδάκι». Τελευταίο χειροκρότημα για ένα θρυλικό όχημα. Το τελευταίο «κατσαριδάκι» της Volkswagen βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας στην Πουέμπλα του Μεξικού, υπό τους ήχους μιας μπάντας μαριάτσι, καταχειροκροτούμενο από τους εργάτες, ενώ όλες οι κάμερες είχαν στραφεί επάνω του. Στο εργοστάσιο της Πουέμπλα έχουν παραχθεί από το 1997 περισσότερα από 1,7 εκατ. σκαραβαίοι. Οι τελευταίοι 65 της ιστορίας είναι αριθμημένοι, για να τιμηθούν τα 65 χρόνια παρουσίας της Volkswagen στο Μεξικό. Θα πουληθούν αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου, στην τιμή των 21.000 δολαρίων (περίπου 18.500 ευρώ).

REUTERS / Imelda Medina

Τελευταίο χειροκρότημα για ένα θρυλικό όχημα. Το τελευταίο «κατσαριδάκι» της Volkswagen βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρείας στην Πουέμπλα του Μεξικού, υπό τους ήχους μιας μπάντας μαριάτσι, καταχειροκροτούμενο από τους εργάτες, ενώ όλες οι κάμερες είχαν στραφεί επάνω του. Στο εργοστάσιο της Πουέμπλα έχουν παραχθεί από το 1997 περισσότερα από 1,7 εκατ. σκαραβαίοι. Οι τελευταίοι 65 της ιστορίας είναι αριθμημένοι, για να τιμηθούν τα 65 χρόνια παρουσίας της Volkswagen στο Μεξικό. Θα πουληθούν αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου, στην τιμή των 21.000 δολαρίων (περίπου 18.500 ευρώ).

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button