Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πυρκαγιά στην Εύβοια. Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά στην Εύβοια,στην περιοχή Αυλωνάρι Αλιβερίου. 

Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την πυρκαγιά στην Εύβοια,στην περιοχή Αυλωνάρι Αλιβερίου.

Διαμαρτυρία για τις ταυρομαχίες. Ακτιβιστές διαδηλώνουν κατά των ταυρομαχιών μια μέρα πριν την έναρξη του Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα της Ισπανίας. 

REUTERS / SUSANA VERA

Ακτιβιστές διαδηλώνουν κατά των ταυρομαχιών μια μέρα πριν την έναρξη του Φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα της Ισπανίας.

Αγώνας για σούπερ ήρωες. Δρομείς φορώντας στολές του σούπερ ήρωα Spiderman τρέχουν μέσα σε ρυάκι στο εθνικό πάρκο Jiulongjiang στην κινεζική πόλη Τσένζου. 

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Δρομείς φορώντας στολές του σούπερ ήρωα Spiderman τρέχουν μέσα σε ρυάκι στο εθνικό πάρκο Jiulongjiang στην κινεζική πόλη Τσένζου.

Βόλτα στο Φάληρο. Στιγμιότυπο από απογευματινή βόλτα στην παραλία του Φαλήρου. 

INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στιγμιότυπο από απογευματινή βόλτα στην παραλία του Φαλήρου.

Κομμώσεις «Μπόρις Τζόνσον». Ο επικρατέστερος διάδοχος της Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία, Μπόρις Τζόνσον, κουρεύει ένα πρόβατο κατά την επίεσκεψή του σε φάρμα στο Νορθ Γιορκσάιρ.

REUTERS / POOL

Ο επικρατέστερος διάδοχος της Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία, Μπόρις Τζόνσον, κουρεύει ένα πρόβατο κατά την επίεσκεψή του σε φάρμα στο Νορθ Γιορκσάιρ.

Καταθλιπτικό σκηνικό . Κεφάλια από κούκλες στην άκρη ενός δρόμου δίνουν μια νότα θλίψης στο σκηνικό από το Ανόι του Βιετνάμ.   

REUTERS / Nguyen Huy Kham

Κεφάλια από κούκλες στην άκρη ενός δρόμου δίνουν μια νότα θλίψης στο σκηνικό από το Ανόι του Βιετνάμ.

 

Στην Ιταλία ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε στην Ρώμη. 

REUTERS / YARA NARDI

Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε στην Ρώμη.

ΗΠΑ: Εορτασμοί για την 4η Ιουλίου. Στιγμιότυπο από την φετινή παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Μπαρνστέιμπλ της Μασαχουσέτης. Η 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ θεωρείται ομοσπονδιακή αργία για τον εορτασμό της υιοθέτησης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.  

REUTERS / Mike Segar

Στιγμιότυπο από την φετινή παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Μπαρνστέιμπλ της Μασαχουσέτης. Η 4η Ιουλίου στις ΗΠΑ θεωρείται ομοσπονδιακή αργία για τον εορτασμό της υιοθέτησης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.

 

Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice. Στόχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η εφημερίδα Athens Voice, επί της Χαριλάου Τρικούπη. Ομάδα 10-15 μελών της, μπήκε στο κτήριο κι έφθασε στα γραφεία της, όπου πέταξε μπογιές, ενώ και με λοστούς προκάλεσε ζημιές στον χώρο.  Η επίθεση συνδέεται με ανάρτηση-σχόλιο της εφημερίδας σχετικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου 50χρονης αποκλειστικής νοσοκόμας από την Αρμενία το πρωί του Σαββάτου, όταν η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

George Vitsaras / SOOC /

Στόχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η εφημερίδα Athens Voice, επί της Χαριλάου Τρικούπη. Ομάδα 10-15 μελών της, μπήκε στο κτήριο κι έφθασε στα γραφεία της, όπου πέταξε μπογιές, ενώ και με λοστούς προκάλεσε ζημιές στον χώρο.  Η επίθεση συνδέεται με ανάρτηση-σχόλιο της εφημερίδας σχετικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου 50χρονης αποκλειστικής νοσοκόμας από την Αρμενία το πρωί του Σαββάτου, όταν η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

Δύσκολες συνθήκες στην Ινδία. Μία μητέρα μεταφέροντας τον γιο της μέσα σε ένα κουβά, αναζητά νερό σε προάστιο της ινδικής πόλης Τσενάι. 

REUTERS / P. Ravikumar

Μία μητέρα μεταφέροντας τον γιο της μέσα σε ένα κουβά, αναζητά νερό σε προάστιο της ινδικής πόλης Τσενάι.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button