Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Η πρώτη μέρα της άνοιξης. Ανοιξιάτικο στιγμιότυπο από την Αργολίδα καθώς σήμερα, Τετάρτη (20 Μαρτίου), το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο βρίσκεται και η χώρα μας,υποδέχεται επισήμως τ ην πρώτη ημέρα της άνοιξης. Την ίδια στιγμή που το φθινόπωρο ξεκινά στο νότιο ημισφαίριο της Γης.

Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ανοιξιάτικο στιγμιότυπο από την Αργολίδα καθώς σήμερα, Τετάρτη (20 Μαρτίου), το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο βρίσκεται και η χώρα μας,υποδέχεται επισήμως τ ην πρώτη ημέρα της άνοιξης. Την ίδια στιγμή που το φθινόπωρο ξεκινά στο νότιο ημισφαίριο της Γης.

Φαγητό με ιδιαίτερη θέα. Δύο άνδρες κοιτούν τον βυθό στην παρουσίαση ενός υποθαλάσσιου εστιατορίου στην Νορβηγία.

REUTERS / LEFTERIS KARAGIANNOPOULOS

Δύο άνδρες κοιτούν τον βυθό στην παρουσίαση ενός υποθαλάσσιου εστιατορίου στην Νορβηγία.

Πάπας σαν... μαέστρος. Ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετά τα ενθουσιασμένα μέλη μιας χορωδίας, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας γενικής ακρόασης στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό.

REUTERS / REMO CASILLI

Ο Πάπας Φραγκίσκος χαιρετά τα ενθουσιασμένα μέλη μιας χορωδίας, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας γενικής ακρόασης στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό.

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Painted Hall. Μια επιμελήτρια ποζάρει μπροστά σε ένα τμήμα του φημισμένου The Painted Hall στο Παλιό Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο του Γκρίνουιτς στην Μεγάλη Βρετανία. Ο διάκοσμός του αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μπαρόκ τεχνοτροπίας.

REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Μια επιμελήτρια ποζάρει μπροστά σε ένα τμήμα του φημισμένου The Painted Hall στο Παλιό Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο του Γκρίνουιτς στην Μεγάλη Βρετανία. Ο διάκοσμός του αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μπαρόκ τεχνοτροπίας.

Τα χιόνια του Μαρτίου. Μια γυναίκα κρατάει ομπρέλα για να προστατευτεί από την χιονόπτωση στην Σριναγκάρ στο Κασμίρ.

EPA / FAROOQ KHAN

Μια γυναίκα κρατάει ομπρέλα για να προστατευτεί από την χιονόπτωση στην Σριναγκάρ στο Κασμίρ.

Χωράφι σαν ζωγραφιά. Δεν είναι πίνακας ζωγραφικής, αλλά μία έκταση καλλιέργειας ρυζιού, αμέσως μετά από βροχόπτωση, στην Κϊνα.

REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Δεν είναι πίνακας ζωγραφικής, αλλά μία έκταση καλλιέργειας ρυζιού, αμέσως μετά από βροχόπτωση, στην Κϊνα.

Εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής. Η κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κα. Ελένη Καραμαλέγκου εκφωνεί τον λόγο της, κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών κα. Ελένη Καραμαλέγκου εκφωνεί τον λόγο της, κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Λίγο γάλα για να ψηλώσει. Ένας φροντιστής ζωολογικού κήπου στην Ουγγαρία, δίνει γάλα σε ένα, μόλις δυόμιση εβδομάδων, μωρό καμηλοπάρδαλης .

EPA / ZSOLT CZEGLEDI

Ένας φροντιστής ζωολογικού κήπου στην Ουγγαρία, δίνει γάλα σε ένα, μόλις δυόμιση εβδομάδων, μωρό καμηλοπάρδαλης .

Παγκόσμια Ημέρα Σπουργιτιού. Ένα σπουργίτι κάθεται στα ειδικά διαμορφωμένα κάγκελα σ
Συγκρούσεις στην Δυτική Όχθη. Παλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκρούονται με ισραηλινά στρατεύματα, κοντά στον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Ελ.

REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Παλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκρούονται με ισραηλινά στρατεύματα, κοντά στον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Ελ.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button