Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παιχνίδι στην Ινδία. Παιδιά παίζουν σε αγρό στα περίχωρα της Καλκούτας, στην Ινδία. 

REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Παιδιά παίζουν σε αγρό στα περίχωρα της Καλκούτας, στην Ινδία.

Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι (21 μέχρι στιγμής) εκτιμάται ότι έχουν ήδη χάσει τη ζωής τους από το πολικό ψύχος που έχει παραλύσει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.  

REUTERS / LINDSAY DEDARIO

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι (21 μέχρι στιγμής) εκτιμάται ότι έχουν ήδη χάσει τη ζωής τους από το πολικό ψύχος που έχει παραλύσει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Ζωντανό έργο τέχνης στη Ρωσία. Η Ρωσίδα καλλιτέχνης Maria Gasanova έχει στηθεί για το έργο «Ζωντανός Πίνακας» που παρουσιάζεται σε έκθεση μόδας στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. 

REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Η Ρωσίδα καλλιτέχνης Maria Gasanova έχει στηθεί για το έργο «Ζωντανός Πίνακας» που παρουσιάζεται σε έκθεση μόδας στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Εργασία στο Πακιστάν. Εργάτες διακρίνονται κατά την καθημερινή τους εργασία να τοποθετούν κιβώτια σε φορτηγό στο Καράτσι του Πακιστάν. 

REUTERS / AKHTAR SOOMRO

Εργάτες διακρίνονται κατά την καθημερινή τους εργασία να τοποθετούν κιβώτια σε φορτηγό στο Καράτσι του Πακιστάν.

Χρωματιστό τελευταίο αντίο στη Νότια Κορέα. Κόσμος στη Σεούλ συνοδεύει την ακτιβίστρια Κιμ Μποκ Ντονγκ στην τελευταία της κατοικία κρατώντας κίτρινες περαλούδες. Η Κιμ Μποκ Ντονγκ υπήρξε θύμα της εξαναγκαστικής εκπόρνευσης έφηβων κοριτσιών από τον Αυτοκρατορικό Στρατό της Ιαπωνίας κατά τον Β
Η σημασία στις λεπτομέρειες. \\Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας Lakme στο Μουμπάι της Ινδίας. 

EPA / DIVYAKANT SOLANKI

\\Στιγμιότυπο από την Εβδομάδα Μόδας Lakme στο Μουμπάι της Ινδίας.

Εορταστικό κλίμα στην Κίνα. Ένα κοριτσάκι πηδάει για να φτάσει τον πρωτοχρονιάτικο στολισμό ενός δέντρου στο Ditan Park του Πεκίνου. Η κινεζική Πρωτοχρονιά θα γιορταστεί στις 5 Φεβρουαρίου.

REUTERS / THOMAS PETER

Ένα κοριτσάκι πηδάει για να φτάσει τον πρωτοχρονιάτικο στολισμό ενός δέντρου στο Ditan Park του Πεκίνου. Η κινεζική Πρωτοχρονιά θα γιορταστεί στις 5 Φεβρουαρίου.

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Παλαιστίνιος διαδηλωτής «πνίγεται» στον καπνό από λάστιχα που καίγονται κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας στο χωριό al-Mughayer, στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη της Δυτικής Όχθης

REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Παλαιστίνιος διαδηλωτής «πνίγεται» στον καπνό από λάστιχα που καίγονται κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας στο χωριό al-Mughayer, στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη της Δυτικής Όχθης

Προσευχή στο Ιράν. Μία Ιρανή προσεύχεται μέσα στο μαυσωλείο του ιστορικού ηγέτη των Ιρανών σιιτών ισλαμιστών, Αγιατολάχ Ρουχολάχ Μουσαβί Χομεϊνί, στην Τεχεράνη με αφορμή την επερχόμενη 40η επέτειο από την επιστροφή του ηγέτη από την εξορία. 

EPA / ABEDIN TAHERKENAREH

Μία Ιρανή προσεύχεται μέσα στο μαυσωλείο του ιστορικού ηγέτη των Ιρανών σιιτών ισλαμιστών, Αγιατολάχ Ρουχολάχ Μουσαβί Χομεϊνί, στην Τεχεράνη με αφορμή την επερχόμενη 40η επέτειο από την επιστροφή του ηγέτη από την εξορία.

Τολμηρή ποδηλατάδα . Ένας ποδηλάτης διασχίζει την κρεμαστή γέφυρα του Μπρίστολ, στην Αγγλία, εν μέσω χιονόπτωσης. 

REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένας ποδηλάτης διασχίζει την κρεμαστή γέφυρα του Μπρίστολ, στην Αγγλία, εν μέσω χιονόπτωσης.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button