Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Ημέρα Ενότητας στη Ρωσία. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, ξεναγούνται στην έκθεση »Οι θησαυροί των ρωσικών μουσείων» στη Μόσχα κατά την εορτή της «Ημέρας Ενότητας».

REUTERS / SPUTNIK

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, ξεναγούνται στην έκθεση »Οι θησαυροί των ρωσικών μουσείων» στη Μόσχα κατά την εορτή της «Ημέρας Ενότητας».

Ψαραγορά στο Βιετνάμ . Μία γυναίκα πουλάει ψάρια σε ψαραγορά στον Κόλπο Χα Λονγκ, στο Βιετνάμ. 

REUTERS / KHAM

Μία γυναίκα πουλάει ψάρια σε ψαραγορά στον Κόλπο Χα Λονγκ, στο Βιετνάμ.

Επισιτιστική βοήθεια στην Υεμένη. Παιδιά και γυναίκες που οι ζωές τους έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο της Υεμένης περιμένουν για να λάβουν επισιτιστική βοήθεια στη Σαναά. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η ανθρωπιστική κατάσταση στην Υεμένη είναι η χειρότερη στον κόσμο. Το 75% του πληθυσμού, δηλαδή 22 εκατομμύρια άνθρωποι, χρειάζονται βοήθεια και προστασία, από τους οποίους 8,4 εκατομμύρια βρίσκονται σε κατάσταση οξείας διατροφικής ανασφάλειας και εξαρτώνται από την επείγουσα διανομή τροφής.

EPA / YAHYA ARHAB

Παιδιά και γυναίκες που οι ζωές τους έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο της Υεμένης περιμένουν για να λάβουν επισιτιστική βοήθεια στη Σαναά. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, η ανθρωπιστική κατάσταση στην Υεμένη είναι η χειρότερη στον κόσμο. Το 75% του πληθυσμού, δηλαδή 22 εκατομμύρια άνθρωποι, χρειάζονται βοήθεια και προστασία, από τους οποίους 8,4 εκατομμύρια βρίσκονται σε κατάσταση οξείας διατροφικής ανασφάλειας και εξαρτώνται από την επείγουσα διανομή τροφής.

Μαραθώνιος στη Νέα Υόρκη. Στιγμιότυπο από τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο. 

REUTERS / ANDREW KELLY

Στιγμιότυπο από τον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο.

Street art στις Βρυξέλλες. Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση street art δημιουργιών «Strokar inside» στις Βρυξέλλες. Strokar inside ονομάζεται μια διεθνής πλατφόρμα της street art η οποία έχει έδρα της το κτήριο ενός παλιού σούπερ μάρκετ. 

EPA / JULIEN WARNAND

Κόσμος επισκέπτεται την έκθεση street art δημιουργιών «Strokar inside» στις Βρυξέλλες. Strokar inside ονομάζεται μια διεθνής πλατφόρμα της street art η οποία έχει έδρα της το κτήριο ενός παλιού σούπερ μάρκετ.

Νεπάλ: Ετοιμασίες για το φεστιβάλ Diwali. Μία κοπέλα στο Κατμαντού του Νεπάλ μαζεύει λουλούδια, τα οποία χρησιμοποιούνται στην κατασκευή στεφανιών και στις θρησκευτικές προσφορές των προσευχών, ώστε να τα πουλήσει στην αγορά λίγο πριν το ινδουιστικό φεστιβάλ φωτός Diwali. 

REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Μία κοπέλα στο Κατμαντού του Νεπάλ μαζεύει λουλούδια, τα οποία χρησιμοποιούνται στην κατασκευή στεφανιών και στις θρησκευτικές προσφορές των προσευχών, ώστε να τα πουλήσει στην αγορά λίγο πριν το ινδουιστικό φεστιβάλ φωτός Diwali.

Άρωμα Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από χριστουγεννιάτικο δρώμενο της Ονειρούπολης Δράμας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. 

MotionTeam / MOTION TEAM

Στιγμιότυπο από χριστουγεννιάτικο δρώμενο της Ονειρούπολης Δράμας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Αντανακλάσεις στη Μόσχα. Ένας άνδρας κάθεται σε αίθουσα με γυάλινη πρόσοψη στο εκθεσιακό κέντρο Crocus City στη Μόσχα. 

REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Ένας άνδρας κάθεται σε αίθουσα με γυάλινη πρόσοψη στο εκθεσιακό κέντρο Crocus City στη Μόσχα.

Φλεγόμενο φεστιβάλ στην Ταϊβάν. Ένα πολεμικό πλοίο μήκους 13 μέτρων φτιαγμένο από χαρτί και ξύλο φλέγεται για να ξορκίσει το κακό, τις ασθένειες και την κακή τύχη κατά τη διάρκεια του Wang Yeh Boat Burning Festival στην πόλη Πίνγκτουνγκ της Ταϊβάν.

REUTERS / TYRONE SIU

Ένα πολεμικό πλοίο μήκους 13 μέτρων φτιαγμένο από χαρτί και ξύλο φλέγεται για να ξορκίσει το κακό, τις ασθένειες και την κακή τύχη κατά τη διάρκεια του Wang Yeh Boat Burning Festival στην πόλη Πίνγκτουνγκ της Ταϊβάν.

Η Μέρα των Νεκρών στο... Μοναστηράκι. Η μεξικάνικη Μέρα των Νεκρών γιορτάζεται με παρέλαση στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα. 

George Vitsaras / SOOC /

Η μεξικάνικη Μέρα των Νεκρών γιορτάζεται με παρέλαση στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button