Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Μάχη με τον χρόνο στην Ινδονησία. Μητέρα κρατάει το μωρό της αγκαλιά καθώς περιμένουν για την μεταφορά τους με στρατιωτικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Mutiara Sis Al Jufri της πόλης Παλού στην Ινδονησία. Η χώρα θρηνεί πάνω από 1200 νεκρούς μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,5 Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι που «έπνιξε» την πόλη Παλού, στο νησί Σουλαουέζι.

REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Μητέρα κρατάει το μωρό της αγκαλιά καθώς περιμένουν για την μεταφορά τους με στρατιωτικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Mutiara Sis Al Jufri της πόλης Παλού στην Ινδονησία. Η χώρα θρηνεί πάνω από 1200 νεκρούς μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7,5 Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι που «έπνιξε» την πόλη Παλού, στο νησί Σουλαουέζι.

Ανοιχτή πρόβα της Λίμνης των κύκνων στο ΚΠΙΣΝ. Στιγμιότυπο από την ανοιχτή πρόβα της Λίμνης των κύκνων από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, στην Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το μπαλέτο «άνοιξε τις πόρτες του» στο κοινό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου. 

INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στιγμιότυπο από την ανοιχτή πρόβα της Λίμνης των κύκνων από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, στην Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το μπαλέτο «άνοιξε τις πόρτες του» στο κοινό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου.

Πασαρέλα στο Λούβρο. Καλεσμένοι καταφθάνουν για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του οίκου Louis Vuitton, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, κοντά στην γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου στο Παρίσι. 

REUTERS / GONZALO FUENTES

Καλεσμένοι καταφθάνουν για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του οίκου Louis Vuitton, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, κοντά στην γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου στο Παρίσι.

Πορεία για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Στιγμιότυπο από την χθεσινοβράδινη πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Η Διεθνής Αμνηστία σε ανακοίνωσή της μία μέρα πριν αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας ενδελεχούς, διαφανούς και ουσιαστικής έρευνας για τη δολοφονία και τη στάση της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι θα αναλάβει δράση πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση.

Nikos Libertas / SOOC /

Στιγμιότυπο από την χθεσινοβράδινη πορεία στο κέντρο της Αθήνας για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Η Διεθνής Αμνηστία σε ανακοίνωσή της μία μέρα πριν αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας ενδελεχούς, διαφανούς και ουσιαστικής έρευνας για τη δολοφονία και τη στάση της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι θα αναλάβει δράση πιέζοντας προς αυτή την κατεύθυνση.

Προσφυγικές αφίξεις στην Ισπανία. Πρόσφυγας περιμένει στη σειρά ώστε να αποβιβαστεί από σωστικό πλοίο στο λιμάνι Μοτρίλ, στην Ισπανία. 

REUTERS / JUAN MEDINA

Πρόσφυγας περιμένει στη σειρά ώστε να αποβιβαστεί από σωστικό πλοίο στο λιμάνι Μοτρίλ, στην Ισπανία.

Ομίχλη στην Ουγγαρία. Πρωινή ομίχλη καλύπτει το τοπίο στην περιοχή Ναγκικανίζσα, στην Ουγγαρία. 

EPA / GYORGY VARGA

Πρωινή ομίχλη καλύπτει το τοπίο στην περιοχή Ναγκικανίζσα, στην Ουγγαρία.

Καθημερινότητα στη Σεούλ. Εργαζόμενος μιλάει στο τηλέφωνο από όροφο που στεγάζει γραφεία επιχείρησης στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα. 

REUTERS / KIM HONG-JI

Εργαζόμενος μιλάει στο τηλέφωνο από όροφο που στεγάζει γραφεία επιχείρησης στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα.

Η τέχνη των Lego στη Γενεύη . Στιγμιότυπο από την έκθεση από Lego «The Art of the Brick», του Αμερικανού καλλιτέχνη Nathan Sawaya, στη Γενεύη της Ελβετίας. 

EPA / MARTIAL TREZZINI

Στιγμιότυπο από την έκθεση από Lego «The Art of the Brick», του Αμερικανού καλλιτέχνη Nathan Sawaya, στη Γενεύη της Ελβετίας.

Γερμανία: 28 χρόνια από την επανένωση. Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την επανένωση της Γερμανίας.   

REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την επανένωση της Γερμανίας.

 

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ινδονησία. Γυναίκα περπατάει ενώ στο σκηνικό πίσω της φαίνεται η ηφαιστειακή τέφρα που δημιούργησε η έκρηξη του ηφαιστείου Σοπουτάν στην περιοχή Minahasa της Ινδονησίας. 

EPA / UNGKE PEPOTOH

Γυναίκα περπατάει ενώ στο σκηνικό πίσω της φαίνεται η ηφαιστειακή τέφρα που δημιούργησε η έκρηξη του ηφαιστείου Σοπουτάν στην περιοχή Minahasa της Ινδονησίας.

naftemporiki.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button