Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΠολιτικήΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Νέες υποψηφιότητες δημοτικών και τοπικών συμβούλων για τον  συνδυασμό “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” και την Υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Πρωτοπαππά, ανακοινώνονται καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο συνδυασμός.

Συγκεκριμένα μέσω facebook ο συνδυασμός ανακοίνωσε τις ακόλουθες υποψηφιότητες:

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίων Θεοδώρων

Ιωάννης Καμπόλης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους από το 1987.Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.Είναι ιδιοκτήτης εργαστηρίου χειροποίητων προϊόντων ζύμης και πιτσαρίας . Διατέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων και μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων .Τελεί υπό σύνταξη. 
«Μου έγιναν πολλές προτάσεις από διάφορες παρατάξεις αλλά επέλεξα την Μαρία Πρωτοπαππά για την διαφορά, καθώς είναι γυναίκα και χρειαζόμαστε επειγόντως μια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό επειδή η απαξίωση έχει φτάσει πλέον σε επικίνδυνο σημείο.Η Μαρία έχει την εμπειρία και έχει αυτή τη στιγμή ένα ψηφοδέλτιο καινούργιο με καινούργια πρόσωπα από διάφορους χώρους με αξιόλογα προσόντα και εμπειρίες ο κάθε ένας , με θέληση, όρεξη, ιδέες.

Πιστεύω πολύ σ’ αυτόν τον συνδυασμό όπου όλοι έχουν όρεξη για δυναμική εργασία, πείσμα και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον».

Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πισίων

Ιωάννα Ιωάννου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες Βελγίου το 1978. Μεγάλωσε στα Πίσια από την ηλικία των 6 ετών απ’ όπου και κατάγεται. Τα τελευταία πέντε χρόνια διαμένει μόνιμα στο Σχίνο.
Είναι απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας με ειδικότητα στις Θερμοκηπιακές Καλλιέργειες και την Ανθοκομία. Πτυχιούχος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, με Άριστη γνώση της Γαλλικής Γλώσσας και Επάρκεια αυτής. Έχει Καλές γνώσεις της Αγγλικής Γλώσσας, με Πτυχίο επιπέδου Lower. Το 2006 απέκτησε το ECDL Core στις 7 βασικές ενότητες. Η αγάπη για τον Τουρισμό την οδήγησε το 2014 να παρακολουθήσει το Πρόγραμμα Κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25 Διάρκειας 40 ωρών, με Τίτλο: «Ικανοποίηση Πελάτη στον Ξενοδοχειακό Τομέα». Το 2016 παρακολούθησε 6μηνη μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τουρισμό σε Ελληνικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με Τίτλο: «Διεθνές Δίπλωμα στα Ταξίδια και στον Τουρισμό».
Έχει εργαστεί από το 1999 έως το 2006 σε διάφορους χώρους εστίασης στο Λουτράκι και στο Σχίνο. Από το 2006 έως και το 2012 εργάστηκε ως Υπάλληλος Υποδοχής – Γραμματέας σε τοπικούς φορείς και από το 2013 έως σήμερα εργάζεται στον Τουρισμό.
Η αγάπη της για τα ζώα συντροφιάς είναι γνωστή. Συνεισφέρει εθελοντικά σε εμβολιασμούς, στειρώσεις και σίτιση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και σε ιατροφαρμακευτικές περιθάλψεις, σε συνεργασία με άλλους εθελοντές και με την Φιλοζωική του Λουτρακίου. Έχει συνεισφέρει εθελοντικά σε διάφορες δράσεις καθαρισμού της ευρύτερης περιοχής.
‘’Ζούμε σε μια υπέροχη περιοχή η οποία βρίσκεται σε στρατηγική θέση. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ιαματικές πηγές, έχει δυνατότητες για Θρησκευτικό, Ιαματικό, Συνεδριακό και Ιατρικό Τουρισμό όπως και πολλά άλλα… Με θέληση, διάθεση, όρεξη και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο μου, αποφάσισα να ακολουθήσω και να εμπιστευτώ την Μαρία Πρωτοπαππά και να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές εκλογές ως Υποψήφια Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Πισίων με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με Θέληση και Γνώση».
Διότι ήρθε ο καιρός μια γυναίκα να «συγυρίσει» το Δήμο μας!!

Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ισθμίων

Άννα Λιχνάκη-Ραφτέλλη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Άννα Λιχνάκη-Ραφτέλλη γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Κρήτη.Είναι μεγαλωμένη στην Αυστραλία και κατοικεί στον Κάβο Ίσθμιας. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 25 ετών.Ειναι απόφοιτη Γυμνασίου,γνωρίζει Αγγλικά και έχει ασχοληθεί κυρίως με την πώληση επίπλων, ρούχων και αξεσουάρ σε καταστήματα Λεχαίου,Κορίνθου και Λουτρακίου.Ένα διάστημα ήταν υπεύθυνη καταστήματος με δερμάτινα είδη στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου της Club Hotel Casino Loutraki. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά προήλθε από την αγάπη και το ενδιαφέρον για την περιοχή που κατοικεί και θα ήθελε να δει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται για το καλό όλων των κατοίκων και φυσικά της οικογένειάς της.Είναι δραστήρια,ομιλητική και προσιτή στον κόσμο με πίστη και πραγματισμό για ένα καλύτερο αύριο!

Ο υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων

Παπαζαφειρίου Κωνσταντίνος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρίου γεννήθηκε στον Πειραιά στις 3/3/1991 και διαμένει στους Αγίους Θεοδώρους από την ηλικία των τριών ετών.Έχει τελειώσει το Γενικό Λύκειο των Αγίων Θεοδώρων.Έχει δουλέψει σε αρκετά καταστήματα εστίασης του τόπου του ενώ αυτό το διάστημα εργάζεται σε εταιρεία οικοδομικών έργων.
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέο αίμα,νέα μυαλά και χρειάζεται νέες προτάσεις δημιουργικές που θα τον αναδείξουν περισσότερο»!

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας
Ιωάννης Κατάκης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κατάκης γεννήθηκε το 1986 στον Χολαργό Αττικής. Κατάγεται από το Λουτράκι Κορινθίας, το γένος Αντωνίου (Καραβέλα). Σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοίκηση επιχειρήσεων, χρηματοοικονομικά και ναυτιλιακά. Είναι χρηματιστηριακός αναλυτής/διαχειριστής επενδυτικών χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων, πιστοποιημένος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και από το Reuters. Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε χρηματιστηριακές εταιρείες, οι οποίες είναι μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε σε πολυεθνικές επενδυτικές τράπεζες λαμβάνοντας παγκόσμιες διακρίσεις. Σήμερα διατηρεί το δικό του προσωπικό χαρτοφυλάκιο και διατηρεί συνεργασίες με ξένα επενδυτικά ιδρύματα και διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Έχει συνεισφέρει εθελοντικά σε φιλοζωικούς συλλόγους και σε τοπικές δράσεις δεντροφύτευσης. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος.Κατέχει άριστα την αγγλική γλώσσα

 

Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας 

Νίκη Φούφα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Σπάρτη και μεγάλωσε στο Λουτράκι όπου διαμένει έως σήμερα με την οικογένεια της. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φοίτησε και στα ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Λογιστικής. .Συμμετέχει σε σεμινάρια όπως του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Διδάχθηκε επί σειρά ετών εσωτερική φιλοσοφία στο Νικόλαο Μαργιωρή Διδάχθηκε Αγιογραφία την οποία υπηρετεί έως σήμερα Εργάσθηκε σε μεγάλο Δικηγορικό γραφείο Αθηνών στο Λουτράκι στην Δημοτική Επιχείρηση «ΘΕΡΜΑΙ» και ως σύμβουλος υποστήριξης του «Συμβουλευτικού Κέντρου» για Γυναίκες στο κοινοτικό πρόγραμμα NOW, στο Πνευματικό Κέντρο με καθήκοντα βιβλιοθηκαρίου και γραμματέα και συμμετείχε στην πολιτιστική δράση της δημοτικής επιχείρησης «ΟΜΗΡΟΣ». Μετέπειτα δίδασκε σε φροντιστήριο και ατομικά. Διατηρεί επιχείρηση στο Λουτράκι (Χατζοπούλου 12 «ΚΟΡΝΑΡΟΣ») κατασκευές κοσμημάτων, κεραμικών, επισκευές ωρολογίων. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Κορναράκη με τον οποίο απέκτησαν δυο παιδιά τον Κωνσταντίνο (φοιτητής της ΑΣΟΕΕ) και την Αναστασία (μαθήτρια Β Λυκείου). Η μητέρα της είναι η Τασία Αλικάκου καθηγήτρια φιλόλογος η οποία υπηρέτησε 25 έτη στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Λουτρακίου και Περαχώρας με θέρμη και ενέπνευσε την αγάπη αυτή στην οικογένεια της για τους ανθρώπους και τον τόπο.
Ο τόπος αυτός που διαθέτει φυσικές ομορφιές χρειάζεται να προστατευτεί και να αναδειχθεί σωστά. Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επισκέπτες του αξίζει να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής . Σε αυτό το έργο είμαι πρόθυμη να συμβάλλω.

O υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Ισθμίων

Φούφας Απόστολος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Απόστολος Φούφας.
Γεννήθηκα στα Ίσθμια Κορινθίας στις 17 Απριλίου 1979.
Είμαι απόφοιτος λυκείου και εργάζομαι στην Motor Oil Hellas τα τελευταία 18 χρόνια.
Διατελώ γραμματέας του συλλόγου αλιέων Ισθμίας “Ο Τρίτων”.
Βάζω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο Ισθμίας με τον συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με σκοπό να μπορέσω να βοηθήσω την περιοχή μου και τους συνδημότες μου.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Σπύρου Κωνσταντίνος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σπύρου και έχω γεννηθεί στα Πίσια Κορινθίας. Είμαι 52 ετών και παντρεμένος με την Τζένη Παπουτσή. Έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά,την Γεωργία 21 ετών και τον Άκη 19 χρονών. Εργάζομαι ως πυροσβέστης στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Περαχώρας.
Έχω εκλεγεί τοπικός σύμβουλος Πισίων την περίοδο 2006-2010 και δημοτικός σύμβουλος το 2014-2019. Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο που έχει πολλές προοπτικές κυρίως για τους κατοίκους του αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες του .
Όραμα μου είναι να μετατρέψουμε αυτόν τον τόπο σε φιλικό και χρηστικό για τους πολίτες του. Οφείλουμε για τα παιδιά μας, το ξακουστό Λουτράκι να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του.
Με πηγαία αγάπη για τον τόπο και το συνάνθρωπο στέκομαι στο πλευρό της Μαρίας Πρωτοπαππά, η οποία διαθέτει δυναμικότητα, κύρος, γνώση και μια βαριά κληρονομιά!!!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button