Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Νέα ηχηρά ονόματα για τη Μαρία Πρωτοπαππά και τη “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Με νέα ηχηρά ονόματα συμπληρώνεται σιγά σιγά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με την υποψήφια δήμαρχο, Μαρία Πρωτοπαππά.

Συγκεκριμένα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο συνδυασμός ανακοινώθηκαν άλλες οκτώ υποψηφιότητες συμβούλων με τα ακόλουθα βιογραφικά τους.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Αναστασία Σταύρου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αναστασία Σταύρου είναι κόρη του Θεμιστοκλή Σταύρου και της Σπυριδούλας Σοφούλη. Γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στην Περαχώρα Κορινθίας, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημοσίας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με ειδίκευση στην Οικονομία, Άμυνα και Ασφάλεια. Το 2015 διετέλεσε ως Επιστημονική Συνεργάτης Βουλευτού και έχει συμμετάσχει στις Επιτροπές Εσωτερικών-Αυτοδιοίκησης-Ισότητας Φύλων και Αγροτικής Ανάπτυξης. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στο τομέα της υγείας ως Διοικητικός Υπάλληλος και ως Βοηθός Ερευνητού στο Ινστιτούτο Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων. Επίσης, ασχολείται με την συγγραφή άρθρων κυρίως πολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες. Το 2014 βραβεύτηκε από το γερμανικό ίδρυμα Konrad Adenauer Stiftung και την Inter Alia για την παρουσίαση του θέματος ‘Προτάσεις για την Καταπολέμηση της Ανεργίας’ στο Συνέδριο Europe Day Sketching the Future. Από μικρή είχε ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό της, την Περαχώρα και αυτό διαφαίνεται και από τη συμμετοχή της στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου επί σειρά ετών.
Η συμμετοχή της στο συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση, αποτέλεσε για εκείνη το έναυσμα προκειμένου να μπει η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ μπροστά και να διεκδικήσει ένα ελπιδοφόρο και με προοπτική μέλλον για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Έχοντας όραμα να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα προχωράει με ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη. Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με καινοτομία και δημοκρατία να οδηγήσουμε το δήμο μας από το χθες στην Ευρώπη της επόμενης δεκαετίας.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Σταύρος Κυρόπουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Λουτράκι το 1966 όπου και κατοικώ μόνιμα. Αποφοίτησα από την σχολή Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε Αθηνών με τη ειδικότητα ηλεκτρονικού τεχνολόγου εκπαιδευτικού. Πτυχιούχος απόφοιτος του τμήματος Φυσικών Επιστημών της Πάτρας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Από το 1993-1997 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης και επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών. Από το 1997 έως σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου στο τομέα ηλεκτρολογίας-ηλεκτρονικής και τομεάρχης του τμήματος ηλεκτρονικών.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών της Παναγιώτας(10 ετών),της Δήμητρας(8 ετών) και του Βαγγέλη(2 ετών).
Με διάθεση προσφοράς αλλά και επιθυμίας να δούμε το δήμο μας σε καλύτερες μέρες αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό της κας Μαρίας Πρωτοπαππά ΄΄Δύναμη Δημιουργίας΄΄ .

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Έλενα Βενετσάνου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Έλενα Βενετσάνου γεννήθηκε και ζει στο Λουτράκι. Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως: Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ βαθμού(θεσμικό πλαίσιο- οργάνωση),Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στην Δημόσια Διοίκηση.
«Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2014 ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας. Πιστεύοντας λοιπόν ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι θεμελιώδης θεσμός για την ποιότητα και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας,θα συμμετέχω και πάλι στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό της Πρωτοπαππά Μαρίας, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ»

Ο υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων

Ιωάννης Γόγολας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Γόγολας γεννήθηκε στο Θέμελο Πρεβέζης το 1979 και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους.Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Τσατσάρη και έχει ένα παιδί.Εργάζεται ως χειριστής ανυψωτικού οχήματος στην εταιρεία ΦΥΤΟ ΘΡΕΠΤΙΚΗ.Παράλληλα εργάζεται και στο Siagas beach hotel.Έχει λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές το 2010 και το 2014.Βασική δραστηριότητά του είναι το ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολείται συστηματικά στην ομάδα «Ποσειδών» της Κυρά-Βρύσης.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Τσονοπούλου Ελένη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Ελένη Τσονοπούλου.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Οι πιο όμορφες αναμνήσεις όμως των παιδικών μου χρόνων είναι συνδεδεμένες με το Λουτράκι όπου περνούσα πάντα τα καλοκαίρια μου.
Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Οδοντιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,επέλεξα να εγκαταλείψω την Αθήνα και να έρθω στο Λουτράκι όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια.
Είμαι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο-Μηχανικό Τηλέμαχο Ζερβό με τον οποίο ευτυχήσαμε να αποκτήσουμε δύο παιδιά,την Εύα πτυχιούχο της Οδοντιατρικής Αθηνών και τον Ρωμανό δευτεροετή φοιτητή στην Οδοντιατρική Αθηνών.
Συμμετέχω στη θεατρική ομάδα «Αρσινόη».Επίσης σπουδάζω Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Αγαπώ αυτόν τον τόπο όπου ζω,δημιούργησα την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και θέλω να προσφέρω με τη συμμετοχή μου ότι καλύτερο μπορώ.

Ο υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Ηλίας Κουμπούνης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Κουμπούνης Ηλίας του Βασιλείου και της Ιουλίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και είναι επαγγελματίας κτηνοτρόφος. Επί 22 συναπτά έτη είναι Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ζωικής Παραγωγής της περιοχής μας, ενώ υπήρξε και μέλος της Επιτροπής αυθαιρέτων ποιμνιοστασίων και αποθηκών των κτηνοτρόφων του νομού μας.
Διατέλεσε στο τοπικό της ΝΔ επί 8 συναπτά έτη από τα οποία τα 4 χρόνια ήταν γραμματέας και τα υπόλοιπα 4 χρόνια ταμίας. Υπήρξε ταμίας του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, καθώς και εκπρόσωπος της Ενώσεως Κτηνοτρόφων Κορινθίας. Επίσης διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά και τη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα προχωράει με ανάπτυξη. Αρχίζουμε τον αγώνα μαζί ενωμένοι για τον τόπο που αγαπάμε και αξίζουμε. Για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
ΚΙΝ. 6972438794-6943445997
Email HLIASKOYMPOYNHS@OUTLOOK.COM

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου-Περαχώρας

Λογοθέτης Κωνσταντίνος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Όνομα/επώνυμο : Λογοθέτης Κωνσταντίνος του Αλέξανδρου 
Επάγγελμα :Μαθηματικός
<<Έχω την ευτυχία να γεννηθώ και να μεγαλώσω σε έναν υπέροχο τόπο , μια περιοχή που
θεωρείται ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι
προορισμός ζωής για πάρα πολύ κόσμο . Παρατηρείται όμως το αντίθετο τελικά .Ο
δήμος τα τελευταία 15 χρόνια μέσα στα πολλά του προβλήματα, έχει χάσει το μεγαλύτερο
ποσοστό του ενεργού πληθυσμού, πράγμα που τον οδηγεί στον μαρασμό . Οι ευθύνες μπορούν να αποδοθούν στις εκάστοτε δημοτικές αρχές αλλά αυτό φθάνει; Κατά την γνώμη μου όχι ! Στον τόπο μας λείπει όραμα ,γνώση και θέληση !Στην ουσία πρέπει να στραφούμε σε εντελώς νέες σκέψεις και να αλλάξουμε κατεύθυνση στο πως πρέπει να κινηθούμε για να οδηγηθεί ο τόπος εκεί που του αξίζει .Πρέπει να δοθούν ουσιαστικές προτάσεις πνοής και ριζοσπαστικής αλλαγής . Μην ξεχνάμε το εξής :’’Να ονειρευόμαστε…. γιατί είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να γκριζάρει κανείς ……και στην συνέχεια να ελπίζουμε σε εμάς και να δουλεύουμε με ομοψυχία για να ορίσουμε το μέλλον και όχι για να το περιμένουμε .΄΄

Η υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Νικολίτσα Βλάσση

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νικολίτσα Βλάσση γεννήθηκε και ζει στο Λουτράκι.Είναι σχεδιάστρια οικοδομικού σχεδίου, τοπογραφίας, ελεύθερου σχεδίου, με έφεση στην αγιογραφία. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου σε οικογενειακή επιχείρηση στο Λουτράκι. Υπήρξε για πολλά χρόνια αθλήτρια στίβου στον Α.Ο Ποσειδώνας, ενώ είχε πολυετή θητεία στο Σώμα Ελλήνων Οδηγών. Με ιδιαίτερη αγάπη στην νεολαία και αφοσίωση στον πολιτισμό και τον αθλητισμό επιθυμεί να προσφέρει περισσότερα.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button