Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ: Η πρώτη επίσημη πολιτική εκδήλωση του δημοτικού συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας/με θέληση και γνώση

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της, η Μαρία Πρωτοπαππά ξεκίνησε τη πρώτη προεκλογική πολιτική εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση», εχθές Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019  στο ξενοδοχείο Grand Hotel στο Λουτράκι.

Η υποψήφια δήμαρχος εμφανώς συγκινημένη από τη στήριξη του κόσμου που κατέκλυσε το ξενοδοχείο, στο πλαίσιο της διακήρυξης των αρχών και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού,  υποσχέθηκε ένα δήμο ανοιχτό σε όλους χωρίς διακρίσεις, με άμεσες λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας και τόνισε μεταξύ άλλων πως προτεραιότητα της αποτελεί ο αποκλεισμός των πελατειακών σχέσεων και η εκπόνηση ενός ουσιαστικού αναπτυξιακού προγράμματος,  προκειμένου ο Δήμος να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Σοφία Αναγνωσταρά, και Γρηγόρης Καρπούζης της Νέας Δημοκρατίας  και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας,  Χ . Μακρής.

Κλείνοντας την ομιλία της ζήτησε δημόσια συγνώμη εάν άθελά της  κατά την άσκηση των καθηκόντων της έκανε κάποιο λάθος.

«Σε ότι με αφορά ζητώ δημόσια συγνώμη εάν στην άσκηση των καθηκόντων μου έκανα ακούσια κάποιο λάθος»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή  ομιλία της επικεφαλής  του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» Μαρίας Πρωτοπαππά.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button