Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Μάγεψαν οι άγγελοι της Victoria Secret στο φετινό show! (φωτό)

Eν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη.

Η Κίνα, που φιλοξενεί το σόου της Victoria’s Secret, έχει απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε πολλά μοντέλα, ενώ θυμωμένοι οι πολίτες της Σαγκάης διαμαρτύρονται για το γεγονός.

Ωστόσο, η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio, η Romee Strijd και η Candice Swanepoel εξασφάλισαν ότι το 22ο ετήσιο σόου που πραγματοποιήθηκε στη Mercedes -Benz Arena θα κυλούσε τέλεια στη Σαγκάη. Και πράγματι, το πιο λαμπερό (κυριολεκτικά) σόου του κόσμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Με όπλα τα εκπληκτικά (σχεδόν ψεύτικα) κορμιά και τα φημισμένα φτερά αγγέλου, οι καλλονές φόρεσαν τα σέξι εσώρουχα της Victoria’s Secret και περπάτησαν στην πασαρέλα υπό τις μουσικές των Harry Styles, Miguel, Jane Zhang και Leslie Odom Jr.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε την αδερφή της Gigi μαζί (της απαγορεύτηκε η είσοδος στην Κίνα) η Bella κυριολεκτικά «σάρωσε» στην πασαρέλα.

Βάζοντας τις φήμες στην άκρη αναφορικά με το ότι αυτή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση, η 36χρονη Alessandra Ambrosio, απέδειξε γιατί κράτησε τα φτερά της για 17 χρόνια, παρουσιάζοντας τη συγκλονιστική της φιγούρα με τα πόδια.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button