Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Καμπανάκι για πλειστηριασμούς από Τσακαλώτο στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Economic and Financial (ECOFIN) Affairs Council meeting in Brussels, Belgium on Jan. 27, 2017 /Συνεδρίαση του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, Βέλγιο στις 27 Ιανουαρίου, 2017

Απολογισμός για τις μέχρι τώρα δράσεις της κυβέρνησης αλλά και ενημέρωση για την πορεία της αξιολόγησης και της πορείας της οικονομίας συνολικότερα έγινε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση διεξήχθη σε καλό κλίμα, καταγράφηκε αισιοδοξία για την έξοδο από το πρόγραμμα, ενώ συζητήθηκε και το σχέδιο για την «επόμενη μέρα». Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος για θέματα της αξιολόγησης και της οικονομίας γενικότερα, σήμανε συναγερμό για το θέμα των πλειστηριασμών λέγοντας πως αν δεν γίνουν θα υπάρξει πρόβλημα με τα stress test των τραπεζών (σ.σ. τον προσεχή Φεβρουάριο) και κίνδυνος να υπάρξει ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές υποστήριξε ότι δεν μπορεί η κατάσταση των τραπεζών να τίθεται σε διακινδύνευση για χάρη των μεγάλων ακινήτων των οποίων οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα.

Τον λόγο έλαβαν συνολικά 35 βουλευτές, ορισμένοι εκ των οποίων όντας προερχόμενοι από την περιφέρεια μετέφεραν το κλίμα δυσαρέσκειας από τις περιφέρειές του που σηκώνουν την πίεση του προσφυγικού.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Γαλλικός θρίαμβος στον τελικό του Μουντιάλ
 • Έκθεση Κομισιόν: Αύξηση άτυπης εργασίας, επιδείνωση εργασιακών συνθηκών και υψηλότερη αστάθεια εισοδημάτων
 • «Ντίρλα» ο Γιούνκερ στην σύνοδο του ΝΑΤΟ – Τον κρατάνε οι οι ηγέτες της Ε.Ε για… να περπατήσει – video
 • Βαθύ κόκκινο στις αγορές μετοχών
 • Eurostat: Μείωση του ελληνικού πληθυσμού για το 2017-2018
 • Επιστολή Μογκερίνι στο Ευρωκοινοβούλιο για τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
 • Σοκ από την αυτοκτονία του 15χρονου – Τι έγραψε στο τελευταίο σημείωμα
 • Αδιανόητη τραγωδία! Τους 54 έφτασαν οι νεκροί από το κύμα καύσωνα στον Καναδά
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com