Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Η ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Πηγή karapanagos.gr

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

  • Διαβρώσεις και στην χωμάτινη λωρίδα κυκλοφορίας στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Περαχώρας-Λίμνης Ηραίoυ
  • Τα καιρικά φαινόμενα έκαναν επίδειξη ισχύος την περασμένη εβδομάδα, με τα γνωστά συγκλονιστικά και πέρα από κάθε φαντασία αποτελέσματα, υπενθυμίζοντας στον άνθρωπο πόσο ανίσχυρος είναι μπροστά στις δυνάμεις της φύσης και πόσο ανίκανος να τις αντιμετωπίσει.
    Όπως διαπιστώθηκε, από την ορμή του δυνατού αέρα, δεν γλύτωσε ούτε το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή του Ηραίου Περαχώρας.
    Ξηλώθηκαν κεραμίδια στη βορεινή πλευρά του και ένα τμήμα της μεταλικής οροφής του καμπαναριού.


    Επειδή το εξωκλήσι εορτάζει, σε λίγες ημέρες, την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 και ο χειμώνας που μας έχει ήδη επισκεφθεί, δεν περιμένει, πρέπει να υπάρξει άμεση κινητοποίηση όλων, για την επισκευή του το δυνατόν συντομότερο, για να μην φουσκώσουν οι τοίχοι και προκληθούν ανεπανόρθωτες ζημιές στις πρόσφατες αγιογραφίες του.


    Επίσης, παρατηρήθηκε ότι η χωμάτινη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Περαχώρας-Λίμνης Ηραίου, η οποία κατασκευάστηκε πρόσφατα, για να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει προκύψει, εδώ και δέκα μήνες, μετά τις ρωγμές στο ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα, έχει υποστεί διαβρώσεις, από τις έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες καθίστανται επικίνδυνες για την κυκλοφορία των οχημάτων.
    Εκτιμώ ότι αυτοψία του χώρου, εάν δεν έχει ήδη γίνει και άμεση επισκευή θα λειτουργούσαν προληπτικά προς την κατεύθυνση της αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων.

    Άγιος Νικόλαος Ηραίου Περαχώρας
     

    3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Περαχώρας-Λίμνης Ηραίου
     


     

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button