Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Η επίσημη πρώτη του Κώστα Λογοθέτη

Με την παρουσία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε, χτες Τετάρτη 13/03, η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά», υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, στην οποία ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

 

Η συντονίστρια της συνέντευξης, δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, εξήρε την επιλογή του Κώστα Λογοθέτη να βρεθεί ενώπιον δημοσιογράφων και πολιτών, ενισχύοντας το διάλογο και την απρόσκοπτη και εφ’όλης της ύλης ενημέρωση.

 

Στην εισήγησή του ο Κώστας Λογοθέτης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τους δύο συνυποψήφιούς του, Γιώργο Γκιώνη και Μαρία Πρωτοπαππά, τονίζοντας ότι αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος: «Ανυπαρξία έργου, αδιαφάνεια, θεσμική εκτροπή, αδιαφορία, εγκατάλειψη από μια διοίκηση που έφερε μέχρι πολύ πρόσφατα και για σχεδόν 5 ολόκληρα χρόνια τις υπογραφές, Γκιώνη-Πρωτοπαππά . Η κυρία Πρωτοπαππά δεν ήταν μια απλή δημοτική σύμβουλος, αλλά σχεδόν 5 χρόνια αναπληρώτρια δήμαρχος του κ. Γκιώνη, αντ΄αυτού δηλαδή»

 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της θητείας του, υπογραμμίζοντας ότι αυτό υλοποιήθηκε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες: «Η παράταξή μας κλήθηκε και ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου μας, μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες από τη μεταπολίτευση και μετά. Με μια θητεία κουτσουρεμένη, μόλις 3,5 χρόνια. Εν μέσω μιας καταστροφικής και αδυσώπητης κρίσης, που είχε ως αποτέλεσμα για την τοπική αυτοδιοίκηση την τεράστια υποχρηματοδότηση. Με την ταυτόχρονη μεταφορά πλήθους αρμοδιοτήτων μέσω του Καλλικράτη και τις γραφειοκρατικές και πραγματικές δυσκολίες της συνένωσής μας με τους Αγίους Θεοδώρους. Να προσθέσω για το δικό μας δήμο, ένα δήμο με υπέρογκα χρέη και χωρίς καμία μελέτη έτοιμη. Παρόλα αυτά, παρόλη την εξαιρετικά δύσκολη εκείνη πραγματικότητα διεκδικήσαμε στοχευμένα πόρους και υλοποιήσαμε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις»

 

Εκτενώς ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε και στους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη μέρα, εξηγώντας τους τρόπους, τα μέσα και τα εργαλεία ώστε ο Δήμος να αποκτήσει αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσωπο, να ανακτήσει την οικονομική βιωσιμότητά του και να στραφεί πλήρως και ολοκληρωμένα στη βελτίωση και τη φροντίδα της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Τέλος, ο Κώστας Λογοθέτης, απηύθυνε μια πρόσκληση – πρόκληση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους, για τη διενέργεια ενός debate, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για όλα «αφού η δημοτική αρχή Γκιώνη – Πρωτοπαππά δεν πραγματοποίησαν ποτέ, ως όφειλαν, απολογισμό έργου, τους καλώ σε ανοικτό διάλογο με τους δημοσιογράφους ( debate ), υπερασπιζόμενος τον κοινωνικό έλεγχο, τη λογοδοσία, τη δημοκρατία και την ενημέρωση»

 

 


Διαβάστε Περισσότερα

 • Επίσκοπος εξελέγη ο Αρχιμ. Αγάπιος Δρίτσας
 • Τέσσερις νέοι υποψήφιοι για την Μαρία Πρωτοπαππά και τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»
 • Πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρη Βασιλείου
 • Πρόσκληση:Η Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας και το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας
 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
 • Η απάντηση της Μαρίας Πρωτοπαππά στο εξώδικο του Γιώργου Γκιώνη
 • Η επίσημη πρώτη του Κώστα Λογοθέτη
 • 1ο Διεθνές Συνέδριο Λουτρακίου «ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ» View Larger Image
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com