Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Η επίσημη πρώτη του Κώστα Λογοθέτη

Με την παρουσία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε, χτες Τετάρτη 13/03, η συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά», υποψηφίου δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη, στην οποία ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

 

Η συντονίστρια της συνέντευξης, δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, εξήρε την επιλογή του Κώστα Λογοθέτη να βρεθεί ενώπιον δημοσιογράφων και πολιτών, ενισχύοντας το διάλογο και την απρόσκοπτη και εφ’όλης της ύλης ενημέρωση.

 

Στην εισήγησή του ο Κώστας Λογοθέτης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση προς τους δύο συνυποψήφιούς του, Γιώργο Γκιώνη και Μαρία Πρωτοπαππά, τονίζοντας ότι αποτελούν όψεις του ίδιου νομίσματος: «Ανυπαρξία έργου, αδιαφάνεια, θεσμική εκτροπή, αδιαφορία, εγκατάλειψη από μια διοίκηση που έφερε μέχρι πολύ πρόσφατα και για σχεδόν 5 ολόκληρα χρόνια τις υπογραφές, Γκιώνη-Πρωτοπαππά . Η κυρία Πρωτοπαππά δεν ήταν μια απλή δημοτική σύμβουλος, αλλά σχεδόν 5 χρόνια αναπληρώτρια δήμαρχος του κ. Γκιώνη, αντ΄αυτού δηλαδή»

 

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της θητείας του, υπογραμμίζοντας ότι αυτό υλοποιήθηκε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες: «Η παράταξή μας κλήθηκε και ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου μας, μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες από τη μεταπολίτευση και μετά. Με μια θητεία κουτσουρεμένη, μόλις 3,5 χρόνια. Εν μέσω μιας καταστροφικής και αδυσώπητης κρίσης, που είχε ως αποτέλεσμα για την τοπική αυτοδιοίκηση την τεράστια υποχρηματοδότηση. Με την ταυτόχρονη μεταφορά πλήθους αρμοδιοτήτων μέσω του Καλλικράτη και τις γραφειοκρατικές και πραγματικές δυσκολίες της συνένωσής μας με τους Αγίους Θεοδώρους. Να προσθέσω για το δικό μας δήμο, ένα δήμο με υπέρογκα χρέη και χωρίς καμία μελέτη έτοιμη. Παρόλα αυτά, παρόλη την εξαιρετικά δύσκολη εκείνη πραγματικότητα διεκδικήσαμε στοχευμένα πόρους και υλοποιήσαμε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις»

 

Εκτενώς ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε και στους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη μέρα, εξηγώντας τους τρόπους, τα μέσα και τα εργαλεία ώστε ο Δήμος να αποκτήσει αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσωπο, να ανακτήσει την οικονομική βιωσιμότητά του και να στραφεί πλήρως και ολοκληρωμένα στη βελτίωση και τη φροντίδα της καθημερινότητας των πολιτών.

 

Τέλος, ο Κώστας Λογοθέτης, απηύθυνε μια πρόσκληση – πρόκληση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους, για τη διενέργεια ενός debate, προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για όλα «αφού η δημοτική αρχή Γκιώνη – Πρωτοπαππά δεν πραγματοποίησαν ποτέ, ως όφειλαν, απολογισμό έργου, τους καλώ σε ανοικτό διάλογο με τους δημοσιογράφους ( debate ), υπερασπιζόμενος τον κοινωνικό έλεγχο, τη λογοδοσία, τη δημοκρατία και την ενημέρωση»

 

 


Διαβάστε Περισσότερα

 • Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση
 • Τελευταίο αντίο για τον Αντώνη Κουκουλά
 • Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»
 • Πρόσκληση σε Πασχαλινό Bazaar
 • Πρόσκληση:Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Λουτρακίου
 • Το Experience Perachora Corinthia ενεργά και δυναμικά στην εθελοντική προσπάθεια του Let’s do it
 • Λουτράκι: Παρουσιάστηκε το λογοτεχνικό έργο της συγγραφέως Έλενας Γεωργίου (video – φώτο)
 • Δέκα νέες υποψηφιότητες για την Μαρία Πρωτοπαππά και τη «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com