Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Η Αγγελική Προτείνει

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, Κατερίνας Τσεμπερλίδου

IMG_7754

Εκπαιδευτικός- Συγγραφέας

ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, Κατερίνας Τσεμπερλίδου

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, 2013

Σελίδες 227

«Κρατάς μέσα σου πεποιθήσεις, αναμνήσεις, ενοχές, συνήθειες του χθες; Μαζεύεις αντικείμενα, e-mail, υποχρεώσεις; Είσαι γεμάτος από τοξικά συναισθήματα; Βλέπεις ότι ο χρόνος σου δε σου φτάνει; Συσσωρεύεις σκόνη στο σπίτι σου και στις σχέσεις σου; Μήπως ήρθε ο καιρός να ελαφρύνεις; Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου “Η ευτυχία είναι απόφαση”, μας δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας, στο χώρο μας, στο χρόνο μας. Αν απαλλαγούμε από τα παλιά, τα περιττά, τα τοξικά, από όσα μας σαμποτάρουν, θα κρατήσουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε σήμερα και θα λειτουργούμε καλύτερα. Θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας στο φουλ και να νιώθουμε περισσότερο ευτυχισμένοι. Το αξίζουμε. Ένα βιβλίο-οδοστρωτήρας, που μας βοηθάει μέσα από μια γενναία μπουγάδα να ξεπλύνουμε τη σκόνη μέσα μας και έξω, ώστε να λάμψει η ουσία της ζωής μας.» (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η γνώμη μου: Μέσα σε μια εποχή σύγχυσης και μεγάλης αβεβαιότητας σε όλους τους τομείς της ζωής, γίνεται ολοένα και δυσκολότερο να βάλει κανείς σε μια σειρά την καθημερινότητά του, είτε αφορά σε αντικείμενα και γενικά πράγματα του υλικού κόσμου, είτε αφορά σε υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και στον εαυτό μας. Έτσι παραμένει ζητούμενο η σωστή διαχείριση του πολύτιμου παρόντος και η επίτευξη και διατήρηση της μέγιστης δυνατής ηρεμίας και ισορροπίας.

Με το βιβλίο της αυτό, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μας δείχνει, με απολύτως πρακτικό τρόπο, πώς να βάλουμε σε μια τάξη τα συρτάρια του γραφείου μας και τα ντουλάπια του σπιτιού μας, αλλά και -συνεπώς- τα κουτάκια του μυαλού και της ψυχής μας. Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ είναι ένα βιβλίο προσιτό και εύκολο να το ακολουθήσεις. Δεν χρειάζεσαι γνώσεις φιλοσοφίας και διαλογισμού, απλώς λίγη θέληση να βάλεις σε σειρά τα του εαυτού σου.

Εν ολίγοις, ένα βιβλίο έξυπνο, πρακτικό, χρήσιμο ΚΑΙ ευχάριστο!

9786180102598-200-0750144

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button