Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ζευγάρι γιορτάζουν την 47η επέτειο του γάμου τους με μια τρυφερή φωτογράφιση παρά την φτώχεια και τις σοβαρές ασθένειες που αντιμετωπίζουν

Ζευγάρι γιορτάζουν την 47η επέτειο του γάμου τους με μια τρυφερή φωτογράφιση παρά την φτώχεια και τις σοβαρές ασθένειες που αντιμετωπίζουν

Οι Wanda και Marvin Brewington από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας είναι ζευγάρι από τα φοιτητικά τους χρόνια και παντρεύτηκαν το 1970. Ο Marvin που είναι 70 ετών, νόσησε δυο φορές από καρκίνο του παχέος εντέρου και του προστάτη, ενώ η 67χρονη  Wanda, έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον

Το ζευγάρι λέει ότι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου είναι «η αλήθεια, η ειλικρίνεια και το να μην αφήσεις την καθημερινότητα να σβήσει τη σπίθα»

Το ζευγάρι που γιορτάζει φέτος 47 χρόνια γάμου, τίμησε τη μακροχρόνια ιστορία αγάπης του με μια γλυκιά φωτογράφηση, ενώ αποκαλύπτει πώς τόσα χρόνια μείνανε ενωμένοι, παρά τις μάχες κατά του καρκίνου που έδωσε και δίνει ακόμη ο Marvin, αλλά και άλλες ασθένειες, συν τη φτώχεια.

Η Wanda και ο Marvin Brewington, έλαβαν μέρος σε μια φωτογράφηση που οργάνωσε η μία από τις δύο κόρες τους η Amber Robinson, που είναι φωτογράφος γάμων. Έτσι γιόρταζαν την επέτειό τους.  Γρήγορα οι φωτογραφίες και η ιστορία του ρομαντικού ζευγαριού έγιναν viral.

Το άλμπουμ είναι απίστευτα λαμπερό, δείχνei την Wanda, 67 ετών, με ένα μακρύ ροζ-χρυσό φόρεμα, ενώ ο Marvin, την αγκαλιάζει φορώντας ένα κομψό κοστούμι. Το ζευγάρι δε λάμπει μόνο επειδή είναι ντυμένο στην πέννα, αλλά επειδή η αγάπη τους είναι διάχυτη.

Αληθινή αγάπη: Η Wanda και ο  Marvin Brewington από το Raleigh της Βόρειας Καρολίνας είναι ζευγάρι από φοιτητές, παντρεύτηκαν το 1970 και γιορτάζουν την επέτειο των 47 χρόνων γάμου.

Ο Marvin, 70 ετών, νόσησε δυο φορές από καρκίνο του παχέος εντέρου και του προστάτη

Παρά τις σοβαρές ασθένειες που τους έχουν χτυπήσει , εκείνοι έχουν παραμείνει πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Όταν η Amber δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία των γονιών της από την φωτογράφιση για την επέτειό τους, στο Instagram της έγινε χαμός.

Πάνω από 7.000 χρήστες αντέδρασαν αμέσως, γράφοντας ευχές για το ζευγάρι. “Δεν ονειρεύτηκα ποτέ την τελετή του γάμου μου … ονειρευόμουν μόνο έναν όμορφο γάμο.

Σε αυτήν την θαυμάσια και δημιουργική βιομηχανία του γάμου στην οποία εργάζομαι, εστιάζω τόσο πολύ στην ανάδειξη των συναισθημάτων των ζευγαριών, φωτογραφίζοντας την ομορφότερη ημέρα τους.

Για να είμαι ειλικρινής, σπάνια σταματώ να σκέφτομαι την ημέρα, τις εβδομάδες, τους μήνες ή τα χρόνια που ακολουθούν την ημέρα του γάμου. Έτσι, σήμερα μοιράζομαι μαζί σας το πώς μπορούν να είναι δυο ερωτευμένοι άνθρωποι χρόνια μετά, όταν υπάρχει αληθινή αγάπη μεταξύ τους.

Αυτοί είναι οι γονείς μου, που παντρεύτηκαν και είναι μαζί για 47 χρόνια, έχουν νικήσει τον καρκίνο και μάλιστα … δύο φορές.

Έφεραν στον κόσμο κι έπλασαν δύο επιτυχημένες κόρες. Είναι φτωχοί αλλά και πλούσιοι μαζί. Αγαπούν χωρίς προσδοκία και δίνουν ελεύθερα, ό, τι κι αν έχουν να προσφέρουν.

Είμαι τόσο υπερήφανη που είναι οι γονείς μου. Αποτελούν το παράδειγμα που προσπαθώ να ακολουθήσω κι εγώ στο γάμο μου, αλλά και μια συνεχής υπενθύμιση ότι η τελετή του γάμου είναι μόνο για μια μέρα, αλλά ένας γάμος είναι για μια ζωή.

Εάν είστε ένα από τα εκατομμύρια ζευγάρια που αγαπιέστε τόσο δυνατά ή ίσως ένα από τα εκατομμύρια των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται μια οπτική υπενθύμιση ότι η αγάπη υπομένει τα πάντα, θα ήθελα να κοινοποιήσετε αυτή τη φωτογραφία. Με αυτόν τον τρόπο η μαμά και ο μπαμπάς μου θα γνωρίζουν ότι αποτελούν έμπνευση για όποιον είναι ερωτευμένος », είπε η κόρη τους.

Η κόρη και ο φωτογράφος του ζευγαριού, Amber Robinson , είπε ότι οι γονείς της είναι μια έμπνευση για όποιον είναι ερωτευμένος “

Ένας χρήστης του Instagram είπε: «H εικόνα αυτή με έκανε και δάκρυσα. Αισθάνομαι πια τι θα πει αγάπη! ” ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Μια τόσο όμορφη έμπνευση! Ευχαριστούμε τους γονείς σας που μοιράστηκαν κάτι τόσο ανεκτίμητο».

Οι Wanda και Marvin , δήλωσαν ότι «Δώσαμε έναν όρκο την ημέρα του γάμου μας, ότι και στην ασθένεια και στην υγεία ότι θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε όλα. Τις ημέρες που ο ένας από τους δυο είναι κάτω, ο άλλος θα τον ξανασηκώνει επάνω», είπαν.

Αλλά πάνω από όλα δεν ξεχνάμε ποτέ να γελάμε και να διασκεδάζουμε. Είναι δύσκολο, αλλά αξίζει πάντα τον κόπο».

Επιπλέον, η κόλλα που συγκρατεί τον γάμο τους είναι η «ισχυρή πίστη στο Θεό και η αγάπη του ενός για τον άλλον.»

Και οι δυο τους αποτέλεσαν εξαιρετικά πρότυπα ως γονείς.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button