Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι στις ερχόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, της 14ης Οκτωβρίου 2018, ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ» (με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φίλη, ιατρό ακτινολόγο} κατεβαίνει με υπευθυνότητα, ήθος, εμπειρία, εντιμότητα, όραμα και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, να διεκδικήσει την ψήφο των συναδέλφων ιατρών του νομού μας. Μετά από δεκαετίες άσκησης της ιατρικής στο Νομό μας, έχουμε την εμπειρία να προσφέρουμε δια του ιατρικού Συλλόγου, τη στήριξη του ιατρικού δυναμικού του και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων του ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Βασικοί μας στόχοι είναι ο Ιατρικός Σύλλογος:

1. Να είναι παρών και αποφασιστικός στην εφαρμογή των νόμων και των κανόνων της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

2. Να κάνει έλεγχο στην ανεξέλεγκτη πολυϊατρική δραστηριότητα ιατρών του νομού μας.

3. Να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μας με κάθε δυνατό μέσο.

4. Να έχει άμεση και εποικοδομητική συνεργασία με το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας και όλες τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας του νομού μας.

5. Να είναι σεβαστός και αξιόπιστος εταίρος με τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ του νομού (Δήμους, Περιφέρεια) σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (σκουπίδια, χωματερές, κουνούπια κ.α).

6. Να μεταφέρει μέσα στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα στα σχολεία συμβουλές προστασίας και προαγωγής της υγείας.

7. Να διοργανώνει συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις (πολιτιστικές, κοινωνικές) ώστε να έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και να γνωριστούμε, κάτι που προάγει την καλύτερη συνεργασία μας. Με αυτά τα βασικά θέματα ως βάση και με όσα ακόμα μας προτείνετε, ζητάμε τη στήριξή σας.

Είναι καιρός να σταματήσουμε επιτέλους μόνο να συζητάμε μεταξύ μας και να καταδεικνύουμε τα κακώς κείμενα. Πρέπει να προσπαθήσουμε δυναμικά να αποκτήσει ο σύλλογος το κύρος και την αξιοπρέπεια που του ταιριάζει. Όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες.« (Προηγούμενο)Διαβάστε Περισσότερα

 • Κομβόι 55 αυτοκινήτων σε λειτουργία αυτόνομης οδήγησης [video]
 • Ενδείξεις για ύπαρξη ζωής στη γη πριν 2,1 δισ. χρόνια
 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ 150.000 € ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ 150 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
 • ‘’ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ‘’ ΓΡΑΦΕΙ Η: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
 • Οι 10 πιο απροσδόκητοι νικητές στην ιστορία των βραβείων Γκράμι
 • Νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ πωλήσεων για τα ηλεκτρικά ΙΧ
 • Οι μέλισσες… ξέρουν μαθηματικά – Μπορούν να κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση
 • Έλληνας γιατρός στο Βέλγιο με μισθό 12.500 ευρώ μας δείχνει πώς είναι ένα δημόσιο νοσοκομείο
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com